Close

Blogmeet #BloggeriteBacau 3 + o surpriza

Hello, girls!

           Astazi vreau sa va vorbesc despre ce-a de-a treia intalnire #bloggeriteBacau .
           Scurt istoric: locuiesc in Bacau de foarte mult timp si in momentul in care am descoperit eu blogurile, singura bloggerita pe care o citeam constant era Adina de la SeptembrieJoi, care era tot din judetul Bacau. Cine ar fi crezut ca in viitor vom deveni prietene bune? Adina, iti multumesc din suflet pentru prietenia ta! Esti o persoana minunata!

          De cand stau in Bacau, tot mi-am dorit sa gasesc persoane cu care impartasesc aceleasi pasiuni si de ce nu, sa ne intalnim si sa punem tara la cale. 
intalnirea bloggeritelor bacau

 Eu // Anca // Adina


         Anca a fost cu initiativa si asa am ajuns la cea de-a 3-a intalnire a #bloggeriteBacau . Aceasta a avut loc sambata, 10 octombrie. A inceput la ora 10 si s-a terminat la ora 16. Am ras, am glumit, am povestit, am pus tara la cale, dar cel mai important lucru este ca la aceasta intalnire am realizat cat de frumos s-a conturat comunitatea noastra. S-au legat prietenii, s-au conturat colaborari frumoase,De data aceasta am fost prezente 15 bloggerite din toate domeniile. Chiar va invit sa intrati pe blogurile lor, sunt demne de urmarit : unele contin subiecte legate de lifestyle, altele sfaturi pentru mamici, retete delicioase, tinute interesante, review-uri, 


P1240947

In ordinea numerelor de pe tricou:

 

 1. Subsemnata – justanangel.net
 2. Mihaela Stanciu – frumusetedemancare.blogspot.ro
 3. Adina Ciobanu – septembriejoi.com
 4. Diana Ruxandra David (Rudia) – unbalcialdesertaciunilor.wordpress.com
 5. Andreea Huțu – deea-d.blogspot.ro
 6. Roxana Neculcea – roxalia.wordpress.com
 7. Elena Chira – mujo.ro (sărbătorita de sâmbătă)
 8. Alexandra Enache – aleksuta-alexa-justme.blogspot.ro
 9. Elena Corina Tudorache – bycore.ro
 10. Sonia Otilia Benchea – odileworecashmere.wordpress.com
 11. Alexandra Huștiu – alexandrahustiu.ro
 12. Cristina Pintilie – cristinapintilie.wordpress.com
 13. Daniela Chirilă  –www.intrelumi.ro
 14. Cristina-Maria Nichita – glamourkay.wordpress.com
 15. Claudia Vasilache – lecturisiarome.ro (și lecturidemamica.wordpress.com )
 16. Anca Balaban – ancabalaban.ro – Anca este sufletul acestei comunitati si nu se putea sa nu o mentionez. Ti-am simtit lipsa ! :*

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Selgros Bacau,  Beraria cu Noroc , Famous Luxury PerfumesPretty by Elena LupuZiaja,  STR8 , Elmiplant,  C-THRU . 
Multumim mult pentru gazduire, Beraria cu Noroc !
       Si pentru ca ma gandesc intotdeauna si la cititorii mei, am pentru voi o mica atentie. Voi oferi un set de la Ziaja cu portocale exact ca cel despre care v-am scris aici si un voucher de 100 de lei de la Famous Luxury Perfumes. Tot ce trebuie sa faci este sa dati share public acestei postari si sa imi lasati un comentariu in care sa imi spuneti daca urmariti vreuna din fetele mentionate in articol sau daca va place ceea ce ati descoperit pe unul din bloguri  si sa imi lasati linkul share-ului. Va puteti inscrie pana pe data de 23 octombrie, iar pe 25 voi alege castigatoarea.
Ziaja orange butter
[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.