Close

Rezolutii – A fresh start, an amazing new year

Hello, girls!

Cred ca e acea perioada anului in care ne prezentam rezolutii. Happy new year! La multi ani! Va doresc un an nou minunat, plin de noroc, sanatate si fericire.
La fiecare inceput de an ne facem planuri, rezolutii, sperante. Si cu siguranta anul acesta nu-i o exceptie. Voi ce planuri aveti?

rezolutii an 2016 happy new year

Dorintele personale le voi tine pentru mine. Va pot spune doar atat: se preconizeaza un an sanatos, fit. Si voi face postari legate despre calatoria mea in acest sens daca va doriti.
In ceea ce priveste blogul – vreau sa fiu constanta. Vreau sa fac postari calitative. Imi doresc sa realizez poze care sa va inspire exact ceea ce eu imi doresc sa transmit.

Imi doresc sa stabilesc un orar. 3 zile pe saptamana in care sa postez la aceeasi ora. Ce ora este potrivita pentru voi? Chiar mi-as dori sa aflu parerea voastra.

Tin sa va multumesc pe aceasta cale pentru sustinere. Pentru comentariile voastre in care va exprimati atat parerea, cat si in care va exprimati nemultumirile. Chiar tin cont de sfaturile voastre.

Dupa aproape 3 luni in care am tot vorbit despre asta, am reluat activitatea de pe youtube. Ea a fost incununata de colaborarea cu fetele din grupul Youtube Girls Romania- Secret Santa. Mai jos puteti urmari filmuletul. Cred ca aceasta este una din realizarile anului ce tocmai a trecut. Si ma bucura din suflet faptul ca deja suntem 160. Tin sa va imbratisez pe fiecare si sa va multumesc. Voi fi activa macar o data pe saptamana, sambata.

Multumesc, Adina, pentru toata sustinerea din anul ce-a trecut si nu numai. Inseamna foarte mult pentru mine si nu pot exprima in cuvinte toata aprecierea mea.
Rudia, multumesc pentru gestul minunat, sa stii ca nu uit!
Cristina, multumesc ca mi-ai aratat ca mi-ai demonstrat ca pot avea incredere in persoane noi.
Deea, ca sa folosesc vorba Adinei, you are my enabler. De fapt cred ca suntem una pentru cealalta. Si nu-mi pare rau, I promise, chiar ma bucur.
Ana-Maria, multumesc pentru ca mi-ai aratat ca pot mai mult. Intalnirea cu tine m-a determinat sa vreau mai mult, sa cresc blogul frumos.

Care sunt rezolutiile voastre pentru anul 2016?

 

[ABTM id=3925]

7 thoughts on “Rezolutii – A fresh start, an amazing new year

  1. Ce gest, stimată doamnă? Că încă nu ți-am dat plannerul! 😉

    I know an angel when I see one! 😉
    Să ne adunăm mai des! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.