Skip to content

Nails of the day – White Fantasy

#opostarepezi

Hello, girls!

Nu am fost mereu fan al ojelor albe. Consideram ca sunt doar pentru manichiura french si nu le luam niciodata in calcul. Acum le iubesc. Mi se par elegante si le folosesc in tot felul de combinatii- ca baza pentru a intensifica nuantele ojelor sau pentru a ajuta o oja sa ajunga la opacitatea dorita, ca o componenta pentru degrade, water marble sau chiar pentru french. Este o nuanta de oja frumoasa si deosebita si ajuta orice manichiura sa iasa din anonimat.

Pentru manichiura de astazi am folosit oja mea alba preferata all time: oja Gabrini 302. Este opaca din doua straturi, formula este cremoasa. Pensula ojei nu lasa dare inestetice. Oja se usuca repede.

Pentru o manichiura speciala am folosit un topper essence- It’s purplicious . Topperele essence au fost primele pe care le-am folosit si imi plac foarte mult. Le procuram din Germania si eram incantata de fiecare data cand aparea o noua varianta. ♡

A rezultat o manichiura delicata care poate fi folosita chiar si la scoala.
manichiura-oja-alba-Gabrini-302-oja-essence-top-coat-01-it's-purplicious manichiura-oja-alba-Gabrini-302-oja-essence-top-coat-01-it's-purplicious manichiura-oja-alba-Gabrini-302-oja-essence-top-coat-01-it's-purplicious manichiura-oja-alba-Gabrini-302-oja-essence-top-coat-01-it's-purplicious manichiura-oja-alba-Gabrini-302-oja-essence-top-coat-01-it's-purplicious manichiura-oja-alba-Gabrini-302-oja-essence-top-coat-01-it's-purplicious manichiura-oja-alba-Gabrini-302-oja-essence-top-coat-01-it's-purplicious manichiura-oja-alba-Gabrini-302-oja-essence-top-coat-01-it's-purplicious manichiura-oja-alba-Gabrini-302-oja-essence-top-coat-01-it's-purplicious-10

Voi folositi oja alba doar pentru manichiura french?

Facebook Comments

Autor

[ABTM id=3925]

6 Comments

  1. Multumesc :D. Esti o scumpa! si mie imi place mult combinatia. Abia astept sa incerc si celelalte oje care sunt pe drum .

  2. Cristina Popescu Cristina Popescu

    Da, folosesc oja alba doar pentru manichiura french. Foarte frumoasa manichiura ta, imi place mult. E perfecte pentru Craciun sau Revelion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com