Close

About me

Buna.

Numele meu este Alina, am 26 de ani si sunt pasionata de frumos. Am o vorba care ma reprezinta perfect: sunt o fata simpla cu o pasiune deosebita pentru frumos si make-up.

In primul rand, pasiunea mea pentru beauty a inceput acum 7 ani cand citeam cu drag review-uri si postari despre acest subiect. Lumea aceasta plina de informatii, de tips & tricks si trenduri ale momentului m-a facut sa fiu din ce in ce mai curioasa. M-a captivat. Si asa a inceput sa se dezvolte si colectia mea de oje. A fost prima mea pasiune. Si asa am deschis blogul justanangel.net . Il consider si il voi considera coltisorul meu de relaxare.

Am deschis blogul dupa ce am parcurs mii de postari si dupa ce am vizionat nenumarate filmulete pe youtube. Am invatat foarte multe de la comunitatea de beauty de-a lungul timpului. Si in acelasi timp sunt foarte recunoscatoare pentru oamenii din jur care-mi inteleg pasiunea.

Sper ca blogul meu sa fie locul in care vei descoperi o combinatie reusita de review-uri ale produselor high end si drugstore, sfaturi cu privire la beauty, skincare si haircare si nu numai. Iti voi face “cunostinta” cu produse ce merita cumparate, dar si cu produse care nu mi-au placut. Manichiurile sunt postarile mele preferate. In cadrul postarilor “Week in photos” va ajut sa ma cunoasteti mai bine. Prin wishlisturi impartasesc cu voi dorinte si sperante.

Daca ai vreo propunere sau vreo intrebare pentru mine, nu ezita sa ma contactezi pe adresa de mail sau chiar in comentarii. Raspund cu drag!

[ABTM id=3925]