Close

6 thoughts on “Un machiaj foarte colorat

 1. Imi place, iti sta bine cu nuantele astea, insa iti recomand sa conturezi ochii cu un eyeliner lichid, sau poate inca un strat de mascara daca nu esti fana a tusului 😀 Te pup!:*

 2. @ Blonde Kitten- Multumesc pentru sfaturi. Voi tine cont de ele. Acest LOTD e o incercare de a vedea cum imi sta cu acele culori. Nu as fi avut curajul sa ies asa din casa. Imi va veni eyelinerul de la Elf. Abia astept sa-l incerc. Inca o data, multumesc mult pentru sfat. Orice critica e constructiva si voi tine cont de ea! Puuuup :*!

 3. off, toata ziua m-am chinuit sa iti las si eu un comentariu … sper sa mearga de data asta, asadar: imi place extrem de tare cum iti sta cu orange, iti evidentiaza irizatiile verzi ale ochilor, pe care nici nu le-am observat la machiajul precedent. Eu consider ca nu ai neaparata nevoie de tus, insa eu am fi aduagat mai multe straturi de rimel.
  Sper ca data viitoare sa ai curaj sa iesi si din casa,machiata asa, iti vine foarte bine, culorile sunt perfect potrivite pentru ochii si varsta ta…
  Te pup, draga mea, abia astept sa vad mai multe machiaje 🙂

 4. @Simona – imi pare rau ca te-ai chinuit… Ma bucur extrem de tare ca-ti place. Da..culoarea ochilor mei depinde foarte mult de lumina. Sunt multe persoane care mi-au zis ca ii am verzi. Am renuntat la tus pt o perioada. Am tusul de la Farmasi si ma calca pe coada cand trebuie sa-l demachiez. Multumesc ca imi mai dau cate un impuls. Am nevoie. Mai ales de la persoane care-mi sunt dragi.
  Te puuuuuup si promit ca de indata ce-mi vine comanda de la Elf ma apuc serios de machiaje. :*

  O seara frumoasa de tot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.