Close

Not in a great shape…

Exista un moment in viata…in care simti ca nu te mai regasesti in nimic, incepi sa nu mai visezi, incerci sa faci ceva sa fie bine, dar realizezi ca orice ai face e in zadar.
Cam asa ma simt eu…dar la mine nu e un moment ..e o stare de fapt..o perioada de aproape 3 ani in care m-am pierdut pe mine si nu stiu cum si unde si in ce fel ma pot regasi… Trist, dar adevarat. E cruda realitate in fata careia incerc sa ma resemnez. Nici macar nu mai am forta sa mai lupt cu faptul ca stiu ca ma autodistrug incet, dar sigur.

O sa imi para rau ca am scris asta, dar… trebuia sa scriu ce am in minte si in suflet…

[ABTM id=3925]

1 thought on “Not in a great shape…

  1. Draga mea, nu te lasa prada depresiei, fericirea vine din lucruri marunte, gaseste placere, bucurie in lucruri marunte, cotidiene, o piesa buna, o carte minunata, un buchet de flori cu miros divin de la florarie, un apus de soare, un zambet inocent de copil…pentru toate astea merita sa te trezesti in fiecare dimineata.
    Nu fiecare dintre noi avem un destin maret, majoritatea traim in anonimat si murim la fel, eu am invatat insa sa caut fericirea altundeva…in lucruri aparent fara importanta si vad viata altfel…
    Mi-as dori sa fii aici in Timisoara cu mine, nu te-as lasa sa fii trista…
    Te pup, draga mea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.