Close

Favoritele lunii Ianuarie

Hello, girls!


Stiu ca e un sablon deja expresia: “Ce repede a trecut luna aceasta!”, dar chiar a zburat. Nu am simtit-o si pana sa postez preferatele lunii Ianuarie, deja s-a facut 10 Februarie.
Sper sa-mi fie cu iertare si cu aceasta ocazie sa-mi spuneti care au fost preferatele voastre.

Ianuarie a fost o luna foarte friguroasa, asadar, am avut nevoie de ajutoare de nadejde pentru a lupta cu frigul si cu moleseala.

Va voi spune 2-3 cuvinte despre fiecare candidat, am adaugat doar produsele noi sau pe cele de care m-am reindragostit.


1. Blushul Nars- Deep Throat – E superb. Ilumineaza si in acelasi timp modeleaza pometii. Nu este mat. Are un sclipici foarte fin auriu. It suits me!

2. Exfoliantul de la Paula’s choice- 

CLEAR Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution With 2% Salicylic Acid – varianta trial. L-am folosit la 2-3 zile si pot spune ca tenul meu l-a iubit de la prima aplicare. Dimineata m-am trezit cu tenul curatat in proportie de 50%. Aveam o iritatie pe obrazul drept de la frig si niste cosuri pe care le-a uscat fara probleme. Astept cu nerabdare sa vad rezultatele pe termen lung.


3. Strugurelul de la Apivita cu rodie– de cand am descoperit produsele pentru buze de la Apivita, nu am mai folosit altceva. Bine, fie. Recunosc. O singura zi le-am inselat cu lip buter-ul de la Korres. Produsul Apivita confera o culoare frumoasa buzelor, este foarte hidratant, pot spune ca este cel mai hidratant pe care l-am folosit vreodata. Ma ajuta in lupta cu frigul si buzele uscate.

4. Oja Zoya-Tomoko– Avand in vedere faptul ca de la Craciun pana la sfarsitul lunii mi-am taiat unghiile din carne de 4 ori deoarece mi se tot rupeau 2, aceasta este singura oja pe care am folosit-o. A stat 7 zile pe unghii, in a 5-a zi am observat o diminuare a stralucirii, insa nimic deranjant. Incep sa iubesc ojele Zoya si pe buna dreptate. Alaturi de Carter, Tomoko este si ea in top 5.

5. Masca hidratanta Paula’s choice- Skin Recovery-Ma bucur ca a intrat in rutina tenului meu. Life saver!
O aplic la 10 minute dupa exfoliant si dimineata am parte de o “panza” hidratata si radianta pentru aplicarea fondului de ten.

6.Parfumul solid- The Body Shop- Love etc– a fost dragoste la primul puf. L-am mirosit la mama iubitului meu si l-am vrut de la Craciun, insa am dezvoltat o mica alergie la parfumuri si am hotarat sa incerc varianta solida. Nu regret. Simptomele s-au diminuat si ma pot bucura de acest dulce parfum.

7.Derma E- Radiant Peel– v-am vorbit despre el si aici . Imi pastrez parerea formata si pot adauga ca am gasit trioul perfect cu masca si exfoliantul.

Preferatele voastre care au fost? Si ce cadouri le veti lua celor iubiti?

Sa aveti o seara frumoas si sa fiti iubite!
[ABTM id=3925]

7 thoughts on “Favoritele lunii Ianuarie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.