Close

Curiozitati: despre cafeaua verde

Hello, girls!


    
    Nu stiu cum sunteti voi, dar eu inainte sa ma angajez nici nu puneam gura pe cafea. Beam 3 in 1 rar, doar in sesiune. Invatam doar noaptea si a 2-a  zi aveam nevoie de ceva sa trec ziua. Aveam 7-8 examene intr-o saptamana jumatate si oricat ai fi invatat dinainte, trebuia sa inveti si in perioada aia.

    De 2 ani lucrez si desi nu am crezut ca va fi cazul sa beau cafea, inevitabilul s-a produs. Beau cel putin o cafea pe zi in zilele agitate si in weekend incerc sa sar peste acest pas. S-a acumulat stres, nopti nedormite sau dormite pe jumatate si am dobandit si o stare apatica. 
    Rezultatul: de fiecare data cand beau o cafea neagra, simt cum mi se accelereaza pulsul si incepe sa-mi fie rau. Nu am dat importanta primele zile, insa acum perioada in care imi este rau este din ce in ce mai mare si m-a pus pe ganduri. 


    Si mi-am amintit de un articol scris de Ana Maria de la BeautyBarometer- articolul il puteti gasi AICI.Ea vorbeste din experienta personala si postarea este una plina de informatii,trebuie doar sa “casti” putin ochii. 

    Produsul care mi-a atras atentia a fost cafeaua verde despre care mai auzisem. 

    Mi se pare o varianta sanatoasa a cafelei negre si asta ma bucura.

    Am cautat mai multe informatii despre acest fel de cafea si am gasit aici beneficiile ei:

” Conţine o cantitate mare de antioxidanţi care ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire. Aceşti antioxidanţi sunt mai puternici decât cei care se află în ceaiul verde.
• Nu are efectele negative ale consumului de cafea clasică prăjită (insomnie, tahicardie, creşterea tensiunii arteriale).
• Este utilă în tratarea cancerului, datorită acidul clorogenic menţionat şi mai sus.
• Creşte eficienţa medicamentelor.
• Accelerează metabolismul.
• Ajută la sănătatea ficatului.
• Acţioneaza ca un tonic general, datorită conţinutului mare de acid cafeic.
• Diminuează riscul apariţiei diabetului.
• Masajul cu ulei de cafea verde atacă depozitele de grăsime şi întinereşte epiderma. “
Chiar imi doresc sa incerc cafeaua verde. Elena de la http://www.bysunshine.com/ a scris despre cafeaua Shazili care se gaseste in numeroase sortimente, pe toate gusturile. Este cafea turceasca “de la mama ei” . Postarea ei o puteti gasi aici .    
   Pentru ca lucrurile bune de obicei vin fix cand ai nevoie mare de ele, va anunt ca Elena impreuna cu cei de la Shazili pe care ii puteti gasi aici : http://www.cafeaturceasca.ro/ organizeaza pentru noi un concurs pentru bloggeri, iar <<cele mai interesante 10 articole vor fi premiate cu cate un pachet de cafea verde Slim&Fit si un pachet de cafea turceasca la alegere (cu zahar, fara zahar).
     
 Voi ati consumat cafea verde pana acum?
                        Ati fost multumite?
[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.