Close

Outfit – Out of my comfort zone

Hello, girls!

     Postarea aceasta as vrea sa o incep prin a va multumi din suflet pentru fiecare comentariu, like, share. Am ajuns la peste 2000 de like-uri pe pagina de facebook a blogului, lucru ireal pentru mine. Va multumesc!


      Scurt istoric: orice om are calitati si defecte, insa eu consider ca am multe complexe. Asta e cauza principala a faptului ca nu vroiam sa postez outfituri. Nu voi face un obicei din asta, poate unul pe luna, insa cu ocazia asta vreau sa va arat si locurile minunate in care merg. Am citit undeva acest quote si mi se potriveste manusa. Sunt omul pe care foarte greu il scoti din bula lui de confort, dar cand il scoti ceea ce era greu inainte devine normal.


     De data aceasta va invit sa ma insotiti la Lacul Sf. Ana, un loc superb, numai bun pentru detasarea de problemele cotidiene. Am nimerit totusi intr-o zi de batea vantul din toate partile si ma straduiam sa nu cad din picioare si sa zambesc la poza.
Am facut o obsesie pentru culoarea anului dupa cum reiese din poze.Accesorii:A photo posted by JustAnAngel.net (@alinajustanangel) on


Outfit:

Jacket/ C&A
Shirt/ Blackfive
Jeans/ New Yorker
Shoes/ CCC
Bag/ No name
Samsung activity tracker & fake Pandora

      Astept parerile voastre! Recunosc ca am emotii, sper sa va placa acest outfit.

P.S. Multumiri fotografului!

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.