Close

[Online shopping] Comanda iherb

Hello, girls!
 
      Nu stiu daca voi aveti vreun site preferat pe care abia asteptati sa dati urmatoarea comanda si sa vedeti ce reduceri mai sunt. Astazi vreau sa va vorbesc despre comanda iherb pe care abia am primit-o .
       De cand lucrez, comenzile online au fost foarte rare, tocmai din cauza faptului ca nu ajung niciodata la posta. Si sa va mai spun ca inainte mergeam la posta si in fiecare zi? 
        Iubirea mea pentru site-ul iherb.com a fost declarata in mod public de atat de multe ori incat am impresia ca va veti satura, sa nu aruncati cu rosii, va rog!
     Postarea What was in my iherb cart a fost apreciata de multe prietene care si-au comandat si ele produsele recomandate de mine.

       Pentru persoanele care chiar nu stiu ce este acest site, sa va explic: este un site din SUA prin intermediul caruia iti poti achizitiona cosmetice [ care se gasesc sau nu la noi], suplimente alimentare si nu numai. Comenzile pe care le-am dat pana acum pe acest site au sosit la posta normala in termen de 3-4 saptamani.
      Avantajul la prima voastra comanda este ca , in functie de valoarea comenzii, puteti beneficia de reducere de 5 $ pentru o suma mai mica de 40$ si de o reducere de 10$ pentru comanda mai mare de 40$. Codul meu de afiliat este : WEM224 , in caz de vreti sa profitati de reducere.
 
Ceaiurile TAZO pot fi gasiti accesandul link-ul acesta.
– Ceai Tazo Wild sweet orange – 4.37 $ ;
– Ceai Tazo Apricot vanilla creme – 4.37 $ ;
– Ceai Tazo Organic peachy green – 4.37 $ ;
– Ceai Tazo Passion – 4.37 $
-Ceai Tazo Wild sweet orange – 4.37 $
Asa cum ati putut observa si in postarea Review Unt de corp si gel de dus Ziaja Orange de saptamana trecuta, imi plac foarte mult portocalele.
Voi ce va comandati cel mai des de pe iherb?
[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.