Close

Outfit of the day – Maid of honor

Hello, girls!
* Three weeks ago I was a bridesmaid. And I wanted to surprise the newlyweds. We , me and my girlfriends, decided not to dress classy, we wanted to jazz it up a little bit. We made personalised t-shirts and tutu skirts.
My t-shirt says: Under new management. The skirt is handmade and the sneakers are from Office shoes. The story for my Soufeel bracelet can be find here: click on the link. *

   Acum 3 saptamani am fost domnisoara de onoare. Si cum nu am astampar si mereu imi place sa fac “surprize” mirilor, am hotarat cu prietenele mele, domnisoare de onoare si ele, sa nu abordam tinuta clasica, ci sa o schimbam putin. Ne-am facut tricouri personalizate siiiiiiii tutu.
             Nu vreau sa-mi amintesc timpul pierdut in cautarea materialului pentru fuste, pentru ca iar ma enervez. Aveam o culoare anume in cap, insa atunci cand ajungi in magazin iti dai seama ca variante nu prea ai. Insa am gasit in ultimul magazin in care am intrat fix culoarea pe care ne-o imaginam noi. Sa va spun cum se numeste ea de fapt? Citez: “plamaniu”. Era de mentionat, macar sa va amuzati si voi. In ziua aceea am adus zambetul pe buzele multor persoane. Cel mai mult mi-a placut reactia parintelui care oficia slujba. Dupa slujba a venit la noi si ne-a felicitat pentru creativitate.
             Pe tricoul meu scrie : Under new management. Fusta este handmade, iar conversii sunt luati de la Office Shoes. Povestioara bratarii Soufeel o puteti gasi aici.
             M-am simtit foarte bine in aceasta tinuta. A fost relaxant. M-am bucurat ca nu am stat imbracata intr-o rochie incomoda si pe tocuri inalte. M-am simtit in largul meu si seara nu m-am plans de durere de picioare.

 

 

 

 

 

Sper sa va placa tinuta mea! Astept cu drag parerea voastra!

 

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.