Close

Nails of the day: MI-NY Heaven

Hello, girls!

       Ce faceti, fetelor? Cum sunteti? 
        Iarna  se apropie cu pasi repezi si sincera sa fiu, nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma ingrijorez. Anotimpurile au trecut ca vantul, toamna la fel.

        Sa nu mai spun de faptul ca nu stiu cand a trecut anul asta. In scurt timp va trebui sa scriu despre favoritele anului 2015. Pot sa spun cu mana pe inima ca ojele MI-NY sunt preferatele mele si le voi include cu drag in aceasta categorie. Am folosit oja MI-NY Heaven .

       Ca sa facem recapitulare, v-am vorbit despre ojele MI-NY in cadrul urmatoarelor postari:
MI-NY- Universul ojelor pe toate gusturile ;
Nails of the day – MI-NY – Chameleon – Turquoise blue .

 MI-NY este o marca de produse cosmetice italienesti, iar cel mai important lucru mi se pare ca nu contin toluen, formaldehide. dibutylphthalate (DBP) sau camfor. Acestea sunt substante daunatoare.

Astazi va voi prezenta oja  de la MI-NY. Este din gama Glam care se cheama MI-NY Heaven . Este o oja ce seamana perfect cu cerneala. Aceea care ne pata degetele atunci cand eram mici. Esti o aja albastra perfecta. Se aplica uniform din 2 straturi mai groase sau 3 straturi subtiri. Eu am asteptat cam 3 minute intre aplicari. Nu mi-a patat unghia. Unghiile nu s-au ingalbenit. Formula este una cremoasa. Nu se aplica cu dungi. 


 

 

 

 

 

Si voua vi se pare ca a trecut prea repede anul asta?
Care este oja voastra preferata de anul asta?
[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.