Close

January’s Nails Challenge – Ice or silver nails

Hello, girls!

Do you want to talk about nails? Am realizat ca cele mai placute postari pentru mine sunt cele in care va prezint manichiuri sau va vorbesc despre oje. Bine v-am regasit. Colaborarea la care particip impreuna cu fetele din grupul The Polish Addict se numeste “January’s Nails Challenge”. Tema de astazi este Ice or silver nails.

Challenge

Mi-ar fi placut sa am talent la desenat,dar cu siguranta am un as in maneca. Astazi am folosit o oja superba care a surclasat toate ojele din colectia mea. Nu am crezut ca voi avea vreodata acces la aceasta marca de oje. Acum 3 saptamani am reusit sa am primele mele oje F.U.N. LACQUER. Daca urmariti bloguri de nail art din strainatate, cu siguranta v-ati regasit in postura de a ofta la pozele cu manichiuri realizate cu ojele lor.

Oja de astazi se numeste Queen si este o oja Foiled effect holo glitter polish. E o oja speciala si sunt convinsa ca imi veti da dreptate. Am aplicat-o in doua straturi deasupra unei oje argintii. Ar fi trebuit sa folosesc cel putin 4 straturi pentru a obtine un efect opac.

F.U.N LACQUER QUEEN FOILED NAILPOLISH oja sclipici

F.U.N LACQUER NAIL POLISH oja sclipici swatch

 

F.U.N LACQUER QUEEN FOILED NAILPOLISH swatch oja

 

F.U.N LACQUER QUEEN FOILED NAILPOLISH swatch oja

 

swatch F.U.N LACQUER QUEEN FOILED NAILPOLISH (4)

 

F.U.N. LACQUER QUEEN FOILED NAIL POLISH bottle
Acum va invit sa le vizitati si pe colegele mele, cu siguranta va vor placea manichiurile lor:

Avand in vedere faptul ca mie imi plac foarte mult ojele argintii sau cu sclipici argintiu, astept de la voi recomandari.

[ABTM id=3925]

7 thoughts on “January’s Nails Challenge – Ice or silver nails

    1. Bonjour et merci pour l’info (je ne connaissais pas), un avis sur les performances ? Peut-on si on a plusieurs sites, hébergé une installation de Piwik et gérer plusieurs comptes/url et8?c#230;.&Je vais aller jeter un oeil quoi qu’il en soit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.