Close

Valentine’s Day …. YouTube Girls Romania BIG GIVEAWAY

Hello, girls!

Ce mai faceti?

Pentru mine anul 2016 a inceput in forta. S-a intensificat activitatea pe blog, dar si pe youtube. Am filmat favoritele anului trecut pe categorii deoarece e mult mai usor pentru voi sa urmariti un filmulet mai scurt decat unul de 20-30 minute.

woman-hand-smartphone-desk-large

Am publicat deja favoritele anului 2015 in materie de make-up si un unboxing al comenzii Yves Rocher. Am facut un mic update, insa motivul acestei postari este altul. Astazi am atins cifra de 500 de subscriberi pe youtube si sunt mai mult decat incantata. Va multumesc mult pentru sustinerea voastra.

Pe aceasta cale, vreau sa le multumesc fetelor din grupul Youtube Girls Romania pentru tot ajutorul acordat si pentru faptul ca au acceptat sa iau parte la colaborarile lor. In mod special vreau sa ii multumesc Elenei de la Homemadebyelena . Ea este sufletul grupului. Si datorita ei, colaborarile sunt un real succes.

In caz ca nu sunteti abonatele canalului de youtube, nu aveti cum sa stiti ca avem un mega giveaway pentru voi pe youtube. Este vorba de un super premiu – un kit complet de ingrijire si rasfat. Eu una mi-as dori sa-l castig daca as fi in locul vostru. Premiile sunt foarte simple si le puteti gasi atat in filmulet, cat si in bara de descrieri.

12717291_1546817555630653_7753204369682893951_n

Va tin pumnii! Mult succes!

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.