Close

5 moduri in care sa folosesti untul de cacao

#opostarepezi

Hello, girls!

Folosesc produsul despre care vreau sa va vorbesc astazi inca de la prima comanda pe iherb. A fost in prima comanda si il folosesc inca de atunci, de aproximativ 4 ani. Si il iubesc la fel de mult ca-n prima zi. Si nu, nu-s vorbe-n van.

Abia odata ce am scris postarea: Cum sa pastrezi intensitatea tatuajelor mai mult timp am realizat ca e un produs care face partea din rutina mea de ingrijire de atat de mult timp. Si sunt nenumarate motive pentru asta.

IMG_1492

Astazi vreau sa va vorbesc despre Yellow stick de la Cococare – 100% cocoa butter. Am citit de multe ori despre untul de cacao si despre utilizarile lui diverse in domeniul cosmetic.

Ambalajul este dintr-un plastic tare, de culoare galbena, iar formatul este de tip stick, cu sistem push up. Trebuie sa impingi partea inferioara a produsului pentru a putea folosi produsul. Instructiunile spun ca produsul sa fie aplicat pe piele ori de cate ori este nevoie.

Este un produs 100% natural. Contine in proportie de 100% unt de cacao / Theobroma Cacao . Produsul miroase a o combinatie intre cacao si ciocolata. Yum.

Se absoarbe repede in piele. Se aplica foarte usor datorita sistemului si se topeste foarte usor in contact cu pielea.Aveti grija in sezonul cald. Eu prefer sa il tin intr-un mediu racoros pentru a evita topirea lui.

 

5 moduri in care sa folosesti untul de cacao

  1. Pentru tatuaj – pentru hidratarea pielii tatuate si pentru regenerarea tesuturilor din acea zona
  2. Pentru vergeturi – nu, nu pentru estomparea vergeturilor, ci pentru hidratarea din zonele cu vergeturi. Mi se pare ca e mai uscata pielea in acea zona si pielea cerea hidratare. Am simtit pielea putin mai ferma decat de obicei dupa folosirea regulata a stickului.
  3. Pentru pielea foarte, foarte uscata de pe talpi – nu am probleme foarte mari, insa si acea piele are nevoie de hidratare si cu atat mai mult vara, un sezon in care ne expunem picioarele mai mult decat de obicei.
  4. Pentru pielea de pe coate – nu suport sa simt pielea de pe coate uscata- aka piele de rechin. Prefer sa o hidratez cat pot de bine si la doua saptamani de folosire a batonului cu unt de cacao am inceput sa vad rezultate notabile.
  5. Pentru pielea de pe genunchi – inaintea folosirii autobronzantului sau inainte de un eveniment, aplic mereu stickul pe genunchi. Autobronzantul adera la pielea uscata si se obtine astfel un rezultat neuniform. Iar in momentul in care stiu ca-mi voi expune picioarele, acord mai multa importanta genunchilor.
    Pretul sau este de doar 7 lei. Raportul calitate-pret este exceptional avand in vedere faptul ca este multifunctional si formatul ambalajului il face foarte usor de utilizat. Il gasiti pe iherb, insa momentan pana in luna octombrie nu este disponibil pentru comanda pentru ca exista posibilitatea sa se topeasca.

 

 

Voi ati folosit unt de cacao? Ce intrebuintari i-ati gasit?

 

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.