Close

Balsamul de par- alternativa pentru crema de ras

Hello, girls!

#opostarepezi

Vara este pe terminate. In anotimpul cald avem mai multa piele expusa ca de obicei si trebuie sa avem grija ca partile de piele sa arate conform standardelor. Sa fie ingrijite si hidratate.

Dar ce faci in momentul in care ai foliculita si epilatul cu ceara sau cu epilatorul este un mare NU?

Trebuie inevitabil sa apelezi la vestita lama de ras. Este la indemana, este usor de folosit, este pain free. Dar daca deja avem foliculita si vrem sa nu facem mai rau, trebuie sa folosim doua produse de buna calitate. Pentru a obtine rezultate optime trebuie sa folosim o combinatie de doua produse

  1. O lama de ras calitativa. Preferata mea din tot ce am folosit pana acum sunt lama de ras Wilkinson- Sword Quattro. Are 4 lame si doua benzi de aloe care ajuta foarte mult.wilkinson-sword-quatro2. Un produs care sa faciliteze alunecarea lamei de ras pe suprafata pielii. Am folosit spuma de ras pentru barbati, mi-a placut rezultatul, insa mirosul tipic masculin care persista ma deranja. Spuma Gillette pentru femei mi se pare foarte scumpa avand in vedere ca o pot folosi doar de 4 ori pe picioare. Am folosit si  uleiul de la Bioderma pe post de crema de ras, dar am observat ca se toceste mult mai repede lama.

rutina-ingrijire-par-Doctor-Cabello-Biotina-Balsam-1024x768

De aproape doi ani folosesc pentru ras balsamul pentru par. Da, balsam de par. Am gasit optiunea pentru o piele hidratata si razor cut free.

De foarte multe ori am fost pusa in postura de a ramane cu o cantitate mare de balsam. Fie din cauza ca se termina balsamul inaintea samponului sau chiar din cauza faptului ca achizitionam balsamul de par in cantitati prea mari. S-a intamplat chiar si sa folosesc doar  o data balsamul si sa nu-mi faca placere sa il folosesc. Si trebuia sa ii gasesc o utilitate, nu?

Pe pielea uda masez balsamul de par. Prima data pe gambe si dupa ce termin, aplic balsamul de coapse. Rezultatul imi place foarte mult si recomand oricui aceasta optiune. balsam-de-par-alternativa-pentru-spuma-de-ras-crema-de-ras

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.