Close

Nails of the day : oja Zoya Stevie

Hello, girls!

#opostarepezi

Am realizat ca nu am mai facut de mult o postare in care va prezint o manichiura. Si am zis ca trebuie sa indrept asta. Astazi vreau sa va arat o oja care combina doua lucruri preferate pentru mine in materie de oje: culoarea mov si oja texturata. Am vorbit des de-a lungul timpului pe blog despre pasiunea mea pentru ojele texturate.

Puteti citi mai multe despre asta in cadrul postarilor de mai jos:

Ojele texturate au devenit un trend care m-a cucerit inca de la inceput. Chiar daca nu va mai fi de actualitate, sunt convinsa ca voi folosi cu drag ojele texturate in continuare. Sunt oje deosebite, cu un aspect aparte . De fiecare data cand le port primesc compliment si asta ma bucura nespus.

Desi sunt a pain in the *** de indepartat, am descoperit metoda perfecta de aplicare a lor si cea de indepartare a lor. Aliatii mei de nadejde sunt bazele peel off de la Miss Sporty si cea de la essence, dizolvantul de unghii perfect pentru indepartarea ojei de la marca proprie Sephora si dischetele cu acetona de la L.A. Colors. Trebuie sa aveti mare grija cu bazele peel off la dozarea produsului pe unghie. Daca pui prea putin, nu-si face efectul, daca pui prea mult poate sari singura toata oja de pe unghie. Cumpatarea este cheia.

IMG_9756 IMG_4639

Canon EOS 600D766

Manichiura de astazi a fost realizata cu oja Zoya Stevie. Este o oja intr-o nuanta delicata de lila, cu un aspect aparte. Mi se pare a fi potrivita pentru nenumarate ocazii si evenimente, chiar si la birou. Zoya Stevie is the way to go.

IMG_6084

IMG_6085

IMG_9135

outfit 10

zoya-Stevie

Voua va plac ojele texturate?

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.