Close

Recomandare video – Comportament adecvat cu parul ud

Hello,girls!

#opostarepezi

Pentru astazi aveam planuita o alta postare, era si programata, insa am descoperit un video foarte interesant si util si am zis ca trebuie neaparat sa il impartasesc cu voi. Cautam un video pe youtube legat de haircare cu dorinta de a descoperi modalitati de a-mi pastra parul sanatos. Mai ales acum de cand am tuns cam 10 cm din el. Si in partea dreapta a filmuletului, la sugestii a aparut un video de-al lui Sorin Stratulat. Un profesionist in ale parului care are acum canal de youtube. Si m-a intrigat in prima faza. Am auzit doar laude la adresa lui si am citit multe pareri pozitive despre munca sa.

Daca este sa fiu sincera, nu am primit niciodata un sfat de la un hairstylist for free. Se intampla doar in cazul in care puneam intrebari pertinente si ori mi se raspundea in doi peri, ori raspunsul era evaziv si nu mai insistam. Mi se parea un subiect tabu.

Am dat click cu emotii pe primul video si am descoperit un profesionist care este dispus sa impartaseasca cu noi secrete si mici trucuri pentru sanatatea parului nostru si nu numai. Am vizionat toate filmuletele lui de pana acum unul dupa altul si sunt mega incantata. Daca va vine sa credeti, are si un video despre cum sa ne vopsim acasa . Cu tips & tricks pentru a ajunge la un rezultat multumitor si uniform. Mai rar asa ceva.

Filmuletul despre care vreau sa va vorbesc astazi se numeste: “Cum ne comportam cu parul ud? “. In cadrul lui sunt expusi pasii ce ar trebui urmati pentru o spalare corecta a parului si hidratare ulterioara a lui si modul in care ar trebui sa ne comportam cu parul nostru pentru a-l mentine sanatos si frumos. Un subiect foarte interesant. Am invatat multe lucruri si stiu ca si voi veti invata de aseamenea. Este foarte importanta corectitudinea rutinei de spalare si ingrijire a parului.

hair-silicone-free

 

Sper sa va ajute sfaturile la fel de mult cum m-au ajutat pe mine.

Ne citim cu drag maine! Weekend placut!

[ABTM id=3925]

1 thought on “Recomandare video – Comportament adecvat cu parul ud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.