Close

5 oje neon de vara China Glaze

#opostarepezi

Vara a trecut, dar nu a luat cu ea pasiunea mea pentru ojele neon. Am asteptat toata iarna sa vina caldura sa pot folosi cu drag ojele neon China Glaze fara sa bata la ochi. Am mentionat asta si in cadrul Summer Lovin’ TAG . Folosesc oje neon si in restul timpului, insa ca accent, pe inelar si cateodata pe unghia degetului mare. Mizez pe combinatii cuminti, le folosesc cateodata ca baza pentru stamping. Cateodata optez sa aplic sclipici sau o oja deosebita deasupra pentru un efect ombre subtil. Daca oja are suficient de mult pigment si este opaca dintr-un singur strat o folosesc si pentru stamping.

Colectia mea cuprinde foarte multe oje China Glaze. Fata de orice alt brand, ojele China Glaze domina colectia mea de oje. De la oje cu sclipici, holografice, oje mate, pastelate pana la oje neon.

Colectia mea de oje s-a marit considerabil de la postarea aceasta  in mare parte cu oje neon. In acest top 5 oje neon de vara China Glaze ar fi intrat cu siguranta si oja Neon Pink , dar a trebuit sa ne luam ramas bun pentru ca s-a uscat.

Asa cum am mentionat saptamana trecuta in cadrul postarii 5 oje de vara Kinetics, inainte de aplicarea oricarei oje neon aplic drept baza o oja alba intr-un singur strat. Oja alba trebuie sa fie simpla, fara sclipici si in nici un caz cu finish perlat. Aplic un strat de oja alba, astept sa se usuce si dupa aproximativ 20 minute aplic 2 sau 3 straturi de oja neon. Acesti pasi ii urmez pentru a putea vedea oja neon la adevarata ei valoare.

In ordinea numerelor de pe tricou, topul 5 oje neon de vara China Glaze cuprinde:

  • China Glaze Grass is lime greener
  • China Glaze Aquadelic
  • China Glaze Petal to the metal
  • China Glaze Celtic sun
  • China Glaze Flip Flop fantasy

oje-neon-pentru-vara-China-Glaze

oje-neon-pentru-vara-China-Glaze-1

oje-neon-pentru-vara-China-Glaze-2

oje-neon-pentru-vara-China-Glaze-3

oje-neon-pentru-vara-China-Glaze-4

oje-neon-pentru-vara-China-Glaze-5

Voi folositi oje neon vara?

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.