Close

Campania Bottega Verde – Frumusetea este in tine

#opostarepezi

Cu produsele Bottega Verde am intrat in contact acum o jumatate de an. Am cumparat 3 uleiuri de buze Bottega Verde fix in perioada in care explodase acest trend in America. Si mi-au placut la nebunie. Cel mai fain produs pentru buze pe care l-am incercat ever.

Uleiul de buze Bottega Verde costa 41 lei. Se gaseste in 6 nuante foarte dragute. Nu este lipicios. Aplicatorul ajuta la o aplicare a produsului precisa. Hidrateaza buzele, chiar si buzele foarte uscate. Nu se simte pe buze deloc. Mirosul e foarte delicat, usor floral. Pana la sfarsitul anului vreau sa-mi cumpar toate nuantele. Va urma un review detaliat al acestui produs.

V-am vorbit despre el si in alte postari:

Ieri v-am vorbit despre comanda Bottega Verde pe care am primit-o acum doua saptamani. Puteti gasi in postare informatii despre comanda, parerea mea despre produse si motivele pentru care le-am ales.

comanda-bottega-verde comanda-bottega-verde-frumusetea-este-in-tine-3

M-au atras din prima clipa mesajul de pe cutia in care a venit ambalata comanda. Si am vrut sa stiu povestea din spatele mesajului. Scopul campaniei m-a bucurat mai ales datorita faptului ca profilul facultatii pe care am urmat-o ma face sa constientizez greselile pe care le face omenirea si consecintele pe care acestea le au asupra viitorului naturii.

bottegaverde-esti-ceea-ce-iubesti

Brandul Bottega Verde foloseste ingrediente naturale pentru crearea produselor. Prin intermediul campaniei “Frumusetea este in tine”, Bottega Verde reuseste sa ajute la conservarea naturii si a padurilor de pe plaiurile Romanesti. Conservarea padurilor este un pas foarte important deoarece ele reprezinta plamanul viu al Pamantului. Aerul proaspat pe care-l respiram in fiecare zi ne ajuta sa fim sanatosi si sa traim pana la urma.

Bottega Verde a devenit sustinatorul proiectului Padurea Copiilor, proiect initiat de ViitorPlus si scopul este de a sustine impadurirea terenurilor degradate din partea de Sud a Romaniei.

Putem ajuta prin donatii si noi. Putem dona 5 sau 25 de lei selectand inainte de finalizarea comenzii magnetul sau plasuta personalizate cu mesajul dorit. Acum se gasesc magneti si plasute personalizate cu doua mesaje: “Frumusetea este in tine.” si “Esti ceea ce iubesti”.

banner_site2

Bannere-Bottega-Verde

Astfel investim in viitorul nostru. Donatiile vor fi transmise catre campania Padurea Copiilor si ele vor fi folosite pentru plantarea puietilor in zonele despadurite din Sudul Tarii.

Eu sustin cu drag aceasta campanie si mi se pare de apreciat efortul depus in acest scop. Eu urmeaza sa donez.

Voi?

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.