Close

Produse de make-up cu design deosebit

#opostarepezi

Alegerea produselor cosmetice nu este intotdeauna floare la ureche. Le cumparam bazandu-ne pe reviewul abia citit, pe reclama de la televizor, pe eticheta plina de promisiuni si cateodata si in functie de ambalaj. Recunosc ca eu asa sunt. Daca unul din brandurile mele preferate lanseaza un produs intr-un ambalaj cute sau cu un design deosebit, probabilitatea de a cumpara acel produs creste cu 20% cel putin. Si nu, nu sunt superficiala. Dar acel produs ar arata atat de bine pe masuta de make-up si in colectia mea, right?

Acum gasim produse cosmetice cu ambala de la girly la unele simple, dar catchy, pana la unele sleek, poate chiar si copilaroase.

M-am gandit sa impartasesc astazi cu voi niste produse cosmetice care se regasesc pe wishlistul meu in primul rand datorita ambalajului. Aproape in toate filmele artistice regasim secventa in care personajul feminim din rolul principal ia loc in fata oglinzii de la vanity si alege din produsele de pe masuta. Poate foloseste chiar parfumul acela cu pompita pe care toate tinerele si-l doresc tocmai datorita ambalajului deosebit. Sau poate chiar pudra aceea cu un puf mare cu sclipici. Sau rujul acela de un rosu aprins cu ambalaj cu oglinda integrata .

Ideea postarii mi-a venit de la minunatul ruj transparent cu floare incorporata despre care toata blogosfera si comunitatea youtube vuieste.

Pretty-Jelly-Flower-Lipstick

Perle Guerlain

Guerlain Météorites Perles

Ruj Guerlainguerlain-fall-2013-rouge-g-le-packaging

Ruj Paul & Joe

Paul-and-joe-cat-shaped-lipstick Ruj Anna Suiruj-anna-sui

Pudra Paul & Joe

paul-and-joe-powder

Blush Chantecaille

elephant_cheek_shade

Lancome Juicy shaker

Lancome-Juicy-Shaker-2016-Visual-3

Primer ochi Lime Crime

lime-crime-eyeshadow-helper

Trusa conturing Tania Burr

Tanya_Burr_Rosy_Flush_Cheek_Palette_1443425754

Ruj Charlotte Tilbury

red-carpet-red-bullet_2

Paleta contur Charlotte Tilbury

7FD6EEBE-D2F5-4BF7-8AB5-E2997C94A400_CharlotteTilbury-FilmstarsBronzeGlow-sq

Pudra Givenchy

Givenchy-Les-Saisons

Am ales in mod special sa nu vorbesc despre produsele koreene pentru ca lor trebuie sa le acord postari separate. Am sute de produse in wishlist. Produse care nu sunt doar ochioase, ci si foarte bune si laudate.

Voi aveti pe wishlist produse pe care le doriti doar pentru ambalaj?

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.