Close

Haul Cupio

In urma cu cateva zile am primit un coletel foarte frumos cu niste produse de la Cupio. Iubirea mea pentru produsele pentru unghii este deja cunoscuta pe blog. In plus, pe langa produsele pentru unghii, am primit si laudatul buretel de make-up Cupio despre care abia astept sa va vorbesc intr-o postare viitoare.

Despre cei de la Cupio am auzit in blogosfera prima data. Am auzit foarte multe lucruri bune despre gelurile lor pentru unghii si despre ojele permanente. Ulterior am auzit despre cat de bun este buretelul lor de machiaj si chiar eram curioasa cu privire la acest brand.

De indata ce am auzit ca au scos si oje, m-am bucurat nespus. Nu am avut niciodata puse unghii cu gel si nici nu am de gand sa o fac vreodata, insa ojele sunt o pasiune de-a mea cunoscuta si recunoscuta.

Ojele se gasesc aici la pretul de 18 lei si au nuante minunate si pentru toate gusturile. Foarte greu m-am hotarat cu privire la nuante. E imposibil sa nu le vrei pe toate. Tratamentele pentru unghii costa 20 de lei, top coat-urile la fel, iar uleiurile lor pentru cuticule sunt pe lista mea de to buy la pretul de doar 24 lei.

Top coat Cupio Matt

Oja Cupio – nuanta Vienna

Oja/Glitter top coat Cupio – nuanta New York

Oja Cupio – nuanta Tokyo

Oja Cupio – nuanta Santorini

Asa arata pensula ojelor si este foarte usor de manipulat.

Burete de make-up Cupio Black 

Are pretul de 29.90 RON, un pret accesibil daca va face treaba buna.

 

Voi ati incercat produse Cupio?

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.