Close

Haul makeupshop.ro

Prima mea paleta de farduri mai fancy a fost Sleek. In acea perioada in care incepusem sa ma machiez mai des eram in timpul facultatii si vuia blogosfera romaneasca despre paletele de farduri Sleek. Am cumparat prima paleta de acest fel si restul a fost istorie. Aveam in urmatoarele 3 luni toate paletele existente la acea vreme. Mai jos puteti vizualiza poze facute la acea vreme, in 2011. Am facut cadou din ele ulterior, dar am pastrat paleta care-mi era cea mai draga: Oh so special. A fost cea mai iubita si apreciata paleta a mea si mereu cand o vad mentionata undeva ma cuprinde nostalgia. Produsele de la Sleek pot fi gasite pe site-ul celor de la Makeupshop, iar fiecare paleta costa 49 de lei.

Curiozitatea mea pentru sfera de beauty m-a determinat sa incerc alte produse si alte palete de machiaj. In consecinta, nu m-am mai intors la paletele Sleek. M-am bucurat insa foarte mult in momentul in care am primit un pachetel plin cu produse Sleek de la makeupshop. Astazi va voi prezenta produsele, urmand ca zilele viitoare sa va povestesc pe larg despre ele si cum poti obtine cu ajutorul lor un look potrivit pentru toamna.

  1. Paleta de farduri Sleek Enchanted Forest – 49 lei – aici
  2. Fard de pleoape Sleek I-Art Liquid Eyeshadow – nuanta Luminism- 39 lei – aici 
  3. Paleta de iluminatoare Sleek Precious Metals – 68 lei – aici
  4. Kit de sprancene Sleek – nuanta Light – 49 lei – aici
  5. Ruj Sleek True Color Lipstick – nuanta Liqueur – 29 lei – aici

Ma bucur mult ca mi-a fost dat sa incerc din nou produsele Sleek. Incercasem in trecut si trusa pentru sprancene si retin ca mi-a placut foarte mult. Cu aceasta ocazie, am descoperi produse noi. Am descoperit faptul ca paletele de farduri Sleek vin acum in multe variante, inclusiv editie limitata, care mai de care mai frumoase si pe gustul tuturor.

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.