Close

Machiaj potrivit pentru toamna cu Sleek

Am facut zilele trecute o postare despre produsele Sleek pe care le-am primit de la cei de la Makeupshop.ro. Astazi mi-as dori sa va spun despre ele first impressions si sa va indrum pas cu pas catre obtinerea unui machiaj potrivit pentru toamna.
Machiajul din sezonul rece va prezenta anumite ajustari fata de cel din sezonul cald. Spre deosebire de vara cand apelez la un machiaj minimalist, odata cu intrarea in noul sezon, intotdeauna apelez la un machiaj mai puternic in care predomina culorile calde.

Intotdeauna incep cu fardul de ochi, mai ales daca machiajul ochilor va fi unul puternic. In acest fel evit sa corectez fondul de ten ulterior.

Pentru machiajul ochilor am ales paleta de farduri Enchanted forest de la Sleek si fardul crema I-Art Liquid in nuanta Luminism. Cu o pensula plata pentru aplicarea fardului de ochi, am aplicat primul fard din paleta pe toata pleoapa intr-un strat foarte light pentru a imi folosi ca baza. Urmeaza aplicarea culorii pe pleoapa mobila si mi-am indreptat atentia catre fardul auriu din randul de sus, numarul 4. Dupa acest pas, am aplicat fardul crema I-Art Liquid Eyeshadow – nuanta Luminism cu ajutorul aplicatorului propriu. Daca as fi dorit un pic de culoare, in pliul pleoapei as fi ales intotdeauna sa folosesc un fard mat care sa dea dimensiune privirii. In acest caz, as fi folosit al doilea fard roz inchis de pe primul rand. As fi aplicat acest fard cu o pensula pufoasa de blending si estompez foarte bine marginile fardului pentru a obtine o trecere lina intre nuante si pentru a avea o margine superioasa estompata. Insa am lasat doar baza aurie.

 

 

Dupa ce am aplicat fondul de ten, blushul si bronzerul, urmeaza iluminatorul. Pentru iluminator, am ales din paleta de iluminatoare Sleek Precious Metals al treilea iluminator si l-am aplicat deasupra pometilor si sub arcade.

Dupa ce am eliminat ramasitele de fond de ten din sprancene cu ajutorul unei periute, am aplicat cu ajutorul pensulei oblice din kitul pentru sprancene de la Sleek fardul pudra din partea dreapta a paletei foarte subtil pentru a imi umple golurile din sprancene.

A urmat rimelul.

Ultimul pas, dar unul foarte important, a fost aplicarea rujului intr-o nuanta frumoasa nude. Acest ultim pas a facut ca machiajul sa devina un tot unitar. Peste ruj am ales ulterior sa aplic foarte putin gloss. Sper sa va placa.

 

Textura fardurilor din paleta de farduri imi place la fel ca inainte, rujul este superb, iar paleta de iluminatoare este atat de frumoasa incat iti taie rasuflarea.

Voi ce produse Sleek ati mai folosit?

 

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.