Close

Cel mai frumos fard Colourpop- I ♥ this

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu, atunci cand descopar un produs fain, am impresia ca am castigat la loterie. Am foarte multe produse cosmetice. Detin multe palete de machiaj, insa acest lucru nu ma impiedica sa fac noi achizitii din aceasta categorie. Asa s-a intamplat si in momentul in care am primit prima mea comanda de produse Colourpop si am descoperit cel mai frumos fard – I ♥ this . I se potriveste denumirea manusa.

Produsele Colourpop nu se gasesc la noi in tara, insa ei livreaza si in Romania. Trebuie sa tineti cont insa de faptul ca acestea vor sosi la vama si acolo se vor plati niste taxe. Coletul vine din Statele Unite. De la Colourpop am incercat farduri, rujuri stick, rujuri mate si chiar imi plac. Nu m-a dezamagit nici un produs. Pentru pretul lor, chiar isi merita banii.

La vremea la care l-am cumparat, fardul costa 5$ – ~ 22 lei. Fardul nu are cel mai fancy ambalaj. Are un ambalaj prin care se poate vedea exact nuanta fardului si are un capac cu infiletare. Trebuie sa aveti grija ca de fiecare data, dupa ce folositi produsul, sa infiletati foarte bine capacul. Altfel, riscati sa se usuce.

Acum, fara prea multa vorbarie, va voi lasa cu poze cu minunatul fard, swatch, dar si poze cu fardul aplicat.

Ce parere aveti?

 

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.