Close

Hosting de calitate pentru bloggeri

Ca in orice domeniu, daca nu ai cunostinte macar de nivel mediu, mai bine nu te bagi. Risti sa faci mai mult rau decat bine. De aceea exista specialisti, pentru a ajuta si pentru a iti face viata mai usoara. De ce sa tratezi daca poti preveni?

In 7 ani de zile de cand exista acest blog, initial acesta fiind pe blogger, am invatat ca este imperios necesar sa ai o gazduire web de calitate. Imi asum ceea ce spun. Daca investesti timp, imaginatie si creativitate in blogul tau, iti vei dori la un moment dat sa investesti si resurse materiale, inevitabil.

Daca bloggingul este mai mult decat o pasiune, este momentul sa iti cumperi un domeniu. Este primul pas pe care trebuie sa il faci. Iti stabilesti nisa pe care vrei sa activezi, stabilesti denumirea domeniului, cumperi domeniul. Si acum? Unde il “parchezi”? Ai nevoie de hosting web. Si nu, nu fa ca mine. Nu alege orice firma de hosting. Dupa 1 an si jumatate, imi doresc sa schimb firma de hosting. Stiu ca se poate si mai bine. Imi doresc sa ma mut la cei de la Gazduire Enterprise . Si am mai multe motive:

  • Foarte rar mi-a fost dat sa vad ca cei de la hosting sa se ocupe de tot ce tine de transfer.
  • La ei gasesti preturi pentru orice buzunar.
  • Interactiunea cu ei mi-a aratat ca au de ce sa fie atat de laudati. Te ajuta la orice ora si isi dau tot interesul sa iti fie tie, bloggerului, bine. Sa fie blogul functional, in cei mai buni parametri, iar rapiditatea cu care rezolva problemele este de vis.

Pentru ca lucrurile sa se desfasoare lin si asa cum ar trebui, ai nevoie de ajutor specializat. Am ajuns la aceasta concluzie dupa mult timp in care m-am ocupat singura de blog- de la scris la modificat teme. Dar cand am dat de greu, nu am avut la cine sa apelez. Nu ne-am nascut invatati si cateva presupuneri eronate, un plugin care nu are ce cauta acolo iti pot da mari batai de cap.

Imi doresc sa ma axez pe scris si sa las partea tehnica in mainile celor priceputi. In acest fel, voi reusi sa dau 100% si blogul va merge brici. Nu voi mai sta noptile sa editez teme, sa modific coduri, sa invat coduri pentru a modifica. Nu voi sta cu inima stransa la fiecare update facut. Voi sti ca am cui sa cer ajutor si ca voi fi ajutata rapid si eficient.

 

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.