Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Close

Un brand nou – Malika Colors

Pe cei de la Malika Colors i-am descoperit de curand. Le-am observat prezenta pe piata din Romania de cateva luni. Nu este nici o noutate faptul ca imi plac la nebunie ojele. Au fost prima mea pasiune si va fi una de baza pe blogul meu. Iar cei de la Malika Colors s-au facut remarcati prin ojele lor minunate. Detin sub umbrela lor si alte categorii de produse, insa ojele au fost cele care mi-au captat atentia.

Daca intrati pe site-ul lor, veti observa ca au oje cu nuante pentru toate gusturile, de la roz pal pana la un portocaliu perfect pentru toamna. Puteti gasi oje sidefate, cu sclipici, holografice, dar si tratamente pentru unghii.

Am primit de la ei un coletel minunat cu cateva bunatati si astazi imi doresc sa vi le prezint, zilele viitoare urmand sa fac swatchuri pentru toate si sa vi le arat pe rand integrate in manichiuri sau de sine statatoare.

Fond de ten HD liquid coverage foundation

Oje Malika Colors

Base coat Malika Colors

Oja Malika Colors – nuanta 8

Oja Malika Colors – nuanta 12

Oja Malika Colors – nuanta 52B

Oja Malika Colors – nuanta 75B

Oja Malika Colors – nuanta 76

Oja Malika Colors – nuanta 82

Oja Malika Colors – nuanta 104B

Oja Malika Colors – nuanta 201

Oja Malika Colors – nuanta 860

Care din nuante va place?

Facebook Comments

Autor

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com