Close

Visurile se pot indeplini cu putin ajutor

Se spune ca lucrurile materiale nu ar trebui sa prezinte importanta. Insa au si ele o mare importanta in viata noastra. Dar trebuie sa fim sinceri si sa admitem ca, de cele mai multe ori, lucrurile materiale ne ofera confort. Cel putin unele din ele.

Ne petrecem mai mult de jumatate din timpul in care nu ne odihnim muncind. Muncim pentru a ne cladi o viata mai frumoasa, o familie, o situatie financiara mai buna. Ne dorim un trai mai bun, visam la stabilitate financiara. Insa nu intotdeauna reusim sa realizam si sa ajungem la aceste teluri. Suntem conditionati de imprejurari. Muncim pentru a ne permite, pe langa strictul necesar, cate o mica bucurie. Nu dispunem mereu de sume mari de bani pentru a ne indeplini acea dorinta arzatoare.

Avem, insa, voie sa visam. Ne permitem sa ne dam frau liber imaginatie, chiar daca acest lucru ne costa.

Intri intr-un magazin cu o saptamana inainte sa lua salariul. La raft, produsul pe care abia asteptai sa il cumperi cu bonusul de sfarsit de an este redus cu peste 50%. Nu iti vine sa crezi. Nu a mai avut niciodata acest pret. Nu este un moft, este un produs care ti-ar face munca de 2 ori mai rapida. Il vanezi de mult timp si acum nu se poate sa-ti scape printre degete. Brusc, incepi sa faci calculezi si realizezi ca nimeni nu are cum sa te imprumute cu aceasta suma.

Acum trebuie sa iei in calcul toate posibilitatile. Cea mai buna solutie, singura de altfel intr-un termen atat de scurt, este un credit nevoi personale. Vei restitui toti banii la salariu. In acest fel, vei avea si produsul mult dorit si nu iti vei mai face probleme in privinta banilor.

In situatii neprevazute, este de bun augur sa ai un as in maneca. In cazul unei urgente in familie, acea urgenta care necesita o suma destul de mare de bani, trebuie sa ai mereu o solutie la indemana. Acea solutie de urgenta ce iti va reda linistea sufleteasca si va rezolva problema intr-o clipita.

 

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.