Close

3 accesorii care scot in evidenta tinuta unui barbat

Moda evolueaza intr-un mod constant. In prezent, exista o vasta  gama de accesorii pentru femei. In cazul barbatilor, lucrurile stau altfel. De-a lungul timpului, s-au adaugat putine tipuri de accesorii celor deja existente. Accesoriile au intregit dintotdeauna orice tinuta. Esarfele nu sunt purtate de orice barbat, iar butonii, cravata sau papionul sunt purtate doar la anumite ocazii. Totodata, un accesoriu potrivit poate pune in evidenta o tinuta, poate crea o coeziune a acesteia. In acelasi timp, un accesoriu nepotrivit poate sa atraga atentia asupra lui, schimbandu-si in acelasi timp scopul. Un accesoriu ales cu grija va fi o dovada a elegantei si a masculinitatii.

1. Ochelari de soare

Ochelarii de soare pot fi un accesoriu inedit care sa completeze tinuta. O tinuta casual va fi pusa in evidenta de o pereche de ochelari calitativa, finisata frumos si ii va oferi un aer misterios. Numeroase branduri ce produc perechi de ochelari detin numeroase modele, potrivite pentru fiecare fizionomie, pentru fiecare forma a fetei, dar si pentru fiecare gust. Ochelari cu rame mai subtiri, mai groase, cu lentila in degrade, opaca sau chiar de tip oglinda. O pereche de ochelari de soare de calitate, pe langa aspectul lor estetic, va avea si un rol de protectie, mai ales in zilele toride ale verii in care soarele este foarte puternic pentru ochi.

2. Ceas

Exista numeroase tipuri de ceasuri barbatesti: ceasuri casual, sportive, cu mecanism de tip mecanic, cu quartz sau hibrid, cu afisaj analogic sau digital, cu bratara metalica sau din piele, cu un cadran mai mic, rotunjit sau poate cu un cadran mai mare, sub forma de patrat cu colturile rotunjite. Pe cat de multe gusturi, pe atat de multe variante disponibile. Alegerea unui ceas deosebit pentru intregirea lookului este intotdeauna o idee buna, insa este nevoie sa fim atenti atunci cand o facem. Alegerea acestuia este foarte importanta, el trebuie sa fie ales conform anumitor criterii. Ceasul ales trebuie sa se potriveasca stilului abordat din acea zi sau evenimentului la care se va lua parte. Un ceas frumos va fi reperat de la distanta si va atrage atentia. Cu ajutorul acestui tip de accesoriu, puteti atrage priviri admirative si complimente. Nu in ultimul rand, cu ajutorul lui, veti fi intotdeauna punctuali, veti fi un adevarat profesionist si veti face o impresie buna.

3. Curea

O curea de calitate, de piele trebuie sa fie considerata o investitie. Este un lucru ce nu isi pierde valoarea si isi va dovedi utilitatea de-a lungul timpului. O curea frumos finisata, cu ale sale cusaturi finute va uniformiza o tinuta aleasa cu bun gust. Este bine ca aceasta sa fie aleasa intotdeauna in detrimentul curerelor cu aspect de duzina, de o calitate foarte slaba.

Chiar daca in garderoba unui barbat se regasesc mult mai putine tipuri de accesorii decat in garderoba unei femei, este necesar ca acele accesorii statement sa fie unele calitative. Cateva accesorii alese cu bun gust si in conformitate cu tinuta va acorda barbatului care le poarta o anumita prestanta si eleganta.

 

[ABTM id=3925]

10 thoughts on “3 accesorii care scot in evidenta tinuta unui barbat

  1. Ai perfecta dreptate, unele accesorii trebuie sa fie mereu noi si frumoase – as fi dezamagita de un barbat cu cureaua roasa si veche de atata purtat, de exemplu.

  2. mai putine, mai bine… eu asa cred… chiar am fost de curand la un eveniment cu Botezatu si asa a confirmat si el… chiar daca el nu se tine de cutume 🙂

  3. Ceasurile și curelele sunt ok, însă ochelarii chiar scot în evidență un bărbat în timp ce-i ascund privirea și te lasă doar să-ți imaginezi acei ochi misterioși… îmi plac tipii cu ochelari de soare, hehe.

  4. Iti dau perfecta dreptate. Toate sunt absolut necesare si chiar daca par nesemnificative, barbatii sunt scosi in evidenta cu acestea. Ador un ceas frumos la un barbat sau sa poarte o curea discreta la pantaloni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.