Close

4 lucruri pe care trebuie sa le ai daca locuiesti la casa

Iti doresti nespus un camin al tau, muncesti pentru asta si investesti timp si bani in visul tau. Visezi sa ai propriul tau camin, al tau loc in care sa te simti implinit si de care sa te bucuri alaturi de cei dragi tie si de familie. Vorba ” De la casa la acasa” se potriveste manusa in acest caz. In functie de buget si de nevoi, vei putea alege locul pentru a iti construi casa sau zona in care sa cumperi apartamentul sau casa. Daca ai posibilitatea sa alegi intre a locui la casa si a locui la bloc, trebuie sa te informezi temeinic. Fiecare varianta are propriile beneficii, dar si propriile sale puncte negative.

In cazul in care iti doresti sa iti cumperi o casa sau sa faci tranzitia de la apartament la casa, trebuie sa stii ca ai nevoie de anumite lucruri care vor face diferenta. Ele iti vor face treaba mult mai usoara si nu vei fi pus in situatia de a da bani meseriasilor pentru a face anumite actiuni pentru tine. Vei putea face treburile din jurul casei singur, fara prea mult efort.

Daca locuiesti la casa, ar trebui sa detii urmatoarele lucruri:

1. Masina de tuns iarba

O curte ingrijita este fundamentala atunci cand te muti la casa. Ofera un aspect placut gradinii sau curtii. Gazonul te ajuta sa obtii acest efect. Este usor de intretinut si, cu foarte putin efort, iti infrumuseteaza curtea. Insa, pentru a putea avea parte de un gazon uniform, frumos, exact ca in reclame, trebuie sa detii o masina de tuns iarba.

2. Boiler electric

Un boiler electric te poate salva in anumite situatii. Cu ajutorul unei rezistente electrice, apa din interiorul boilerului va ajunge rapid la temperatura dorita. Vei putea dispune astfel de apa calda, la temperatura necesara mereu. Acest lucru este fundamental, mai ales in cazul in care centrala termica este una pe baza de lemne, iar apa calda depinde de ea. In afara anotimpului rece, poti profita de prezenta boilerului electric in casa ta si poti avea apa calda la discretie.

3. Aspirator performant

Trebuie sa recunoastem ca la casa este mult mai greu sa mentii curatenia, iar factorii externi care duc la producerea prafului si nu numai sunt mult mai multi decat in cazul unui apartament. Suprafata este mult mai mare in cazul casei decat in cazul apartamentului. In cazul in care suprafata utila a casei este mare, ai nevoie de ajutor extra atunci cand vine vorba de curatenie. In acest caz, te poate ajuta un aspirator performant, calitativ, puternic, care sa faca fata nevoilor tale.

4. Aparat de sudura

La casa, pot aparea numeroase situatii neprevazute. In cazul in care te pricepi la constructii si iti place ca toate lucrurile sa fie facute cu simt de raspundere, este necesar sa detii un aparat de sudura. Poate iti doresti sa refaci poarta de la intrarea in curte sau poate vrei sa construiesti casuta prietenului tau patruped. Este nevoie sa te informezi in prealabil despre aparate de sudura pentru a putea alege unul potrivit nevoilor tale.

Traiul la casa are propriile lui beneficii, insa este nevoie sa faci cateva investitii pentru al tau confort si pentru al tau buget. O investitie facuta la momentul potrivit te va scapa de cateva cheltuieli neprevazute ce pot aparea in timp.

[ABTM id=3925]

8 thoughts on “4 lucruri pe care trebuie sa le ai daca locuiesti la casa

  1. mi-ar fi placut si mie sa stau la casa! din pacate, nu am fost suficient de inspirati. cred ca toate aparatele prezentate de tine sunt musai necesare. nu de alta, dar te salveaza de timp si economisesti bani, rezolvand anumite probleme singur

  2. Cate acareturi nu trebuie la casa omului, mai ales atunci cand locuiesti la casa, indiferent ca e casa mai mica sau mai mare. Eu mi-as dori macar un sfert din casa din poza si din terenul aferent. Toate sunt foarte utile.

  3. O casa frumoasa e un vis al meu, dar la meseria pe care mi-am ales-o si avand in vedere ca sunt singura, va ramane vis. In viata asta. Nu mi-as pune boiler, am avut cand am stat intr-un ap.cu chirie si consuma enormissim ca sa zic asa, si asta o spune o femeie care uraste cuvantul economie. Masinuta de tuns iarba, da, aspirator bun, da, dar boiler, nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.