Close

Noutati L’erbolario sau cum m-am indragostit de un parfum

Despre produsele L’erbolario am tot citit in blogosfera romaneasca si nu numai si m-am bucurat sa le descopar. Stiu ca se gasesc in farmaciile Sensiblu, insa nu am avut curiozitatea  sa imi achizitionez nici un produs de la ei. Dar atunci cand citesti despre un parfum care ti teoretic ti s-ar potrivi manusa, nu poti decat sa ti-l doresti nespus, nu?

Gamele de sub umbrela L’Erbolario sunt 100% fabricate in Italia, in ambalaj sustenabil, reciclabil si prietenos cu mediul. Ele sunt testate dermatologic. NU sunt testate pe animale. NU conțin parabeni, siliconi, uleiuri minerale, SLS sau SLES, acrilați, derivate din PEG, conservanti care elibereaza formaldehina, posibile surse de gluten.

Cele doua noi game parfumate L’Erbolario au fost inspirate de emotia primei iubiri (Lillà Lillà), respectiv serenitatea universului (Indaco).

Gama Lilla Lilla

Lillà Lillà – În limbajul florilor, liliacul are nenumărate înțelesuri, inclusiv sinceritate și inocență. Dar cel mai evocator, fără îndoială, este cel al iubirii sincere și al emoțiilor primei întâlniri dintre doi îndrăgostiți. Cu formulele speciale L’Erbolario, și tu poți trăi aceste momente de emoție pură.

Produsele ce fac parte din gama Lillà Lillà au note de flori de liliac, Neroli, Cistus, Ambra si Cedru. Aceasta gama, in farmacii, contine 4 tipuri de produse: parfum, crema de corp, gel de dus si sapun parfumat.
M-am indragostit de parfumul Lilac Lilac din gama Lilla Lilla doar din descriere. Abia astept sa apara in magazine pentru a intra in posesia lui. Le-am cerut ajutorul celor de la L’erbolario si ei m-au ajutat cu cateva preturi. Citez: “Puteți găsi parfumul Lilla Lilla în două cantiăți: produs mini la 10 ml – 78.99 ron și produs full size la 50 ml – 168.99 ron. “

Gama Indaco

 

Indaco – Indigoul, mai mult decât orice altă culoare, are proprietăți calmante și relaxante, fiind culoarea meditației, intuiției, intimității, misterului. Cerul nopții, abisul oceanului și profunzimea universului, toate pictate în indigo, au inspirat L’Erbolario să creeze o gamă ce evocă serenitate.

 

 

Noile game se găsesc în farmaciile Sensiblu selecționate. Pentru mai multe întrebări și informații despre produsele L’Erbolario, accesați https://www.facebook.com/LErbolarioinSensibluRomania

 

Ati incercat pana acum vreun produs L’erbolario?

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.