Close

Primul pas catre stabilitatea financiara

Toti visam la stabilitate financiara. Este acel lucru pentru care muncim,  catre care tindem si din care ne-am facut un scop. Muncim tot timpul ghidati de acea speranta ca vom reusi sa fim independenti din punct de vedere financiar, ca ne vom permite excursiile mult visate si termenul “sef” nu va mai fi prezent in vocabularul nostru. Iti doresti sa muncesti pentru tine si pentru visul tau. Stii ca esti capabil si ai resursele necesare pentru propria ta afacere. Stii ca vei munci cu drag si spor pentru tine si familia ta si vei avea in jurul tau oameni de nadejde pe care sa-i formezi si pe care te poti baza.

Daca ti-ai facut curaj si acum vrei sa fii propriul tau sef, acum iti poti deschide propria ta afacere. Va trebuie insa sa ai grija sa indeplinesti toate criteriile pentru a te afla in legalitate.

In cazul in care iti deschizi un magazin, de orice natura, trebuie sa stii ca este obligatoriu sa detii o casa de marcat. Exista numeroase variante de case de marcat ieftine care isi pot face treaba corect. Important este ca bonurile sa fie eliberate corespunzator legilor in vigoare. Absenta acesteia precum si neacordarea de bon fiscal aduce dupa sine amenzi usturatoare. Pentru a evita bataile de cap, trebuie sa apelezi la experti in domeniu, experti in tehnica fiscala – www.tehnicafiscala.ro. Cu suportul profesional din partea lor vei putea evita problemele ce pot surveni in cadrul proceselor de vanzare si de gestionare ale afacerii tale. Ei iti pot oferi echipamentele necesare, dar si consumabile pentru a iti putea desfasura activitatea in legalitate.

Tot cu ajutorul lor poti obtine propria ta fiscalizare casa de marcat, un proces anevoios, cu multi pasi, care iti va da batai de cap in cazul in care te-ai hotarat sa pornesti singur pe acest drum. Ei iti vor putea intocmi dosarul ANAF si vor obtine in numele tau numarul de ordine contra unei sume modice. In acelasi timp vei putea primi de la ei consiliere pentru alegerea celor mai bune soluții fiscale, informatii privind obligațiile legislative ale utilizatorilor de case de marcat si, tot ei iti pot oferi ajutor in proiectare si implementare solutii de gestionare business.

 

[ABTM id=3925]

1 thought on “Primul pas catre stabilitatea financiara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.