Close

Top 5 rezolutii pentru Anul nou

Atunci cand un an se incheie, facem un rezumat al acestuia si identificam punctele slabe si punctele forte. Fiecare an este presarat de momente frumoase si mai putin frumoase, de regrete si dezamagiri, de impliniri si reusite. Anul nou este momentul potrivit pentru a pune in balanta ce am facut bine in anul ce tocmai se incheie si pentru a decide aspectele la care am vrea sa excelam in noul an.

Exista anumite rezolutii pe care toata lumea le-a avut macar o data in viata si ne definesc pe toti.

TOP 5 Rezolutii pentru Noul An

  1. Un stil de viata mai sanatos

Indiferent ca este vorba de mers la sala sau slabit, totul se rezuma la un singur lucru: alegerea unui stil de viata mai sanatos. Poate ca vei realiza acest lucru mai tarziu, insa mersul la sala si slabitul, daca sunt insotite de un stil de viata sanatos, vor fi doua procese mai placute si mai rapide pe termen lung. “Abdomenul se face in bucatarie”, nu-i asa? Intotdeauna ne dorim sa fim cea mai buna versiune a noastra si de multe ori trebuie sa depunem efort pentru a ne mentine sau a “optimiza” forma noastra fizica. O forma fizica de invidiat ne va aduce un tonus pozitiv si incredere in fortele proprii. Poate ca horoscopul tau- horoscop leu pentru anul viitor te va inspira sa iti faci inca de la inceputul anului un abonament la sala pentru a incepe anul in forta.

       2. Mai mult timp petrecut cu cei dragi

Nevoia de stabilitate financiara si de creare a unui viitor mai bun ne determina de multe ori sa facem sacrificii. Punem pe locul doi familia si timpul petrecut cu cei dragi pentru a putea lucra cateva ore in plus si ajungem sa regretam acest lucru. Timpul petrecut cu cei dragi este de neegalat si nu trebuie sacrificat. Trebuie sa existe un echilibru intre viata profesionala si viata profesionala pentru a putea fi cu adevarat fericiti. Anul Nou ne determina sa rememoram toate momentele anului ce sta sa se incheie si este bine sa nu avem regrete. Un horoscop rac va mentiona cu siguranta ca timpul petrecut cu cei dragi va ajuta sa va incarcati bateriile.

       3. Renuntatul la un viciu

Este un subiect delicat, dar este mult mai importanta sanatatea noastra. Ne dorim o viata mai buna, mai sanatoasa. Pentru a obtine acest lucru, trebuie sa facem cateva schimbari, atat legate de atitudinea noastra, cat si legate de alegerile noastre. Daca realizam cat rau ne face un viciu, am facut deja primul pas spre schimbare. Daca punem in balanta toate lucrurile negative, vom vedea ca inlaturarea viciului este necesara pentru a ne recapata sanatatea. Si ce moment poate fi mai potrivit?

      4. Mai multe calatorii 

De multe ori, punem propria noastra pe locul doi- un lucru nu tocmai bun. Ne plafonam si tratam lucrurile cu superficialitate. O viata avem si meritam sa profitam de fiecare moment pe care il avem pentru a investi in noi, in propria persoana. Si cum putem sa facem asta? Simplu. Prin calatorii ne dezvoltam pe toate planurile. Invatam despre culturi si traditii noi, poate o limba noua, iesim din zona noastra de confort, ne adaptam unor noi situatii. Anul Nou este momentul perfect pentru planificarea calatoriilor pentru noul an ce va veni.

      5. Evolutia pe plan profesional

Toata viata invatam. Ne dorim sa fim din ce in ce mai buni in ceea ce facem. Nu ne-am nascut invatati si studiul aprofundat in domeniul in care activezi te poate ajuta sa iti faci treaba mai bine, mai eficient si mai repede. Daca speri ca noul an sa iti aduca acea promovare la care visezi, trebuie sa dai tot ce ai mai bun si sa muncesti pentru asta.

 

Nu-i asa ca toti am avut macar una din aceste rezolutii pentru noul an?

 

[ABTM id=3925]

8 thoughts on “Top 5 rezolutii pentru Anul nou

  1. Si eu imi doresc sa calatoresc mai mult! Simt cumva ca ma redescopar pe mine 😀 Imi doresc foarte mult sa ajung in istanbul pana de Paste, iar la vara sa vizitez cel putin alte 2 tari 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.