Close

3 aspecte care ar trebui sa te preocupe in noul an

Un nou an vine intotdeauna cu rezolutii. E momentul propice in care sa faci schimbari, sa iti gasesti sau regasesti motivatia. Exista momente in care intervine plafonarea sau incepem sa fim delasatori. Acele momente ar trebui combatute in orice moment al anului, nu neaparat in momentul in care trecem in noul an.

Pentru a fi fericit, trebuie, in primul rand, sa investesti in tine atat spiritual, cat si material, sa te dezvolti frumos si sa faci mici schimbari care ar putea avea mari rezultate.

1. Sa ai mai multa grija de tine.

Este foarte important sa avem grija de noi, sa invatam sa ne punem pe primul plan. Este important sa facem mici schimbari: sa bem suficienta apa, sa mancam mai sanatos si regulat. Toate aceste aspecte au o importanta deosebita si te pot ajuta sa iti conservi sanatatea si confortul fizic si nu numai. Invata sa iti adaptezi imbracamintea la vreme pentru a evita raceli. Evita locurile aglomerate in sezoanele in care virozele sunt la ele acasa.

2. Sa nu te zgarcesti atunci cand e vorba de confortul si sanatatea ta.

Costurile lucrurilor de care depinde confortul si sanatatea noastra de cele mai multe ori sunt foarte mari. Sunt oameni care nu isi permit sa faca investitii majore. Insa sunt multi oameni care desi au posibilitati financiare, in loc sa investeasca in confortul lor si al familiei lor, se zgarcesc. Exista persoane care in momentul in care li s-a defectat centrala, se gandesc inainte sa achizitioneze una noua. Au nevoie de un impuls si ar putea sa se bazeze pe centrale motan. Aceasta situatie, mai ales in lunile friguroase poate face foarte mult rau. Daca refuzi sa investesti intr-o sursa de incalzire, plata pe care o vei da pe medicamente si controale medicale va fi mult mai mare decat ar fi fost investitia intr-o centrala termica noua. Acelasi lucru se aplica si in cazul in care oscilezi intre a iti pune sau nu incalzirea in pardoseala. Este un must have atat in cazul in care nu iti doresti sa pui covoare in casa, dar si in cazul in care ai copil mic. Cateva investitii importante, la momentul potrivit, pot face diferenta.

3. Sa iti rezervi mai mult timp pentru pasiunile tale.

Este foarte important sa nu uitam niciodata de pasiunile noastre. Trebuie, indiferent de situatie, sa le acordam importanta cuvenita. Trebuie sa realizam ca pasiunile sunt cele care ne ajuta sa ne relaxam mintea, sa ne detensionam si sa uitam, pentru moment, de toate problemele zilnice.

Voi ce schimbari ati vrea sa faceti?

 

 

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.