Close

5 idei de cadouri pentru barbati

Orice aniversare sau ocazie speciala este insotita de cele mai multe ori de daruri. Darurile sunt alese cu mare atentie si special pentru cel care le va primi. Tinem cont de personalitatea persoanei in cauza, de necesitatile ei si de gusturile ei. Dar exista pentru fiecare gen: feminin si masculin cateva tipuri de cadouri care pot fi perfecte pentru orice ocazie.

Pentru reprezentantii masculini din vietile noastre avem cateva optiuni de cadouri care cu siguranta i-ar incanta:

1. Un portofel

Un portofel calitativ este un cadou deosebit indiferent de gradul de apropiere fata de barbatul careia i-l oferi. Un portofel din piele este intotdeauna un accesoriu elegant al tinutei unui barbat. Este un cadou util si necesar.

2. Un parfum

Parfumurile sunt cel mai sigur cadou. Cu ele vei merge la sigur oricand, mai ales daca cunosti gusturile barbatului in cauza. Amintirile noastre au mare legatura cu memoria olfactiva. Puteti alege sa ii daruiti parfumul pe care-l purta prima data cand v-ati cunoscut sau poate chiar parfumul lui preferat. Poate veti dori sa alegeti un parfum nou care s-ar impleti perfect cu personalitatea lui.

3. Un aparat de ras

Un aparat de ras este un cadou bine ales pentru orice barbat – fie el fratele care va pleca la facultate in curand sau sotul care se rade frecvent. Este necesar oricarui barbat si ii va face viata mult mai usoara, el scapand de corvoada firelor rebele de pe fata si a taieturilor si iritatiilor ramase pe ten in urma folosirii lamelor de unica folosinta. Un aparat de ras calitativ este un cadou perfect pentru orice barbat care tine la aspectul sau fizic si are mereu tenul neted.

4. O camasa

In viata unui barbat se gasesc numeroase evenimente la care va fi nevoit sa poarte o camasa. O camasa eleganta va pune in valoare orice barbat si ii va oferi o aliura aparte. O camasa casual poate fi elementul central al tinutei si o poate pune in valoare. Exista numeroase modele de camasi, fiind imposibil sa nu gasim camasa potrivita barbatului caruia vrem sa i-o daruim.

5. Un bilet la meciul de fotbal in care joaca echipa lui preferata

Un cadou foarte inspirat. Orice barbat are o echipa de fotbal preferata. Un bilet la meciul de fotbal in care joaca echipa lui preferata ii va demonstra ca ii sustineti pasiunile si ca sunteti atenta la ceea ce ii place. Acest bilet poate fi oportunitatea lui pentru a petrece timp bine meritat cu prietenii lui. Este un cadou care nu va trece neapreciat.

Un cadou ales cu drag si din suflet poate fi cadoul perfect.

 

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.