Close

5 motive pentru care sa alegi becuri LED

Costurile utilitatilor variaza din ce in ce mai mult. Facturile isi maresc valorile constant, insa salariul minim pe economie ramane la acelasi nivel. Indiferent de salariul minim pe economie, scumpirile se petrec foarte des. Si atunci ne intrebam unde am putea face economie.
Ne dorim ca bugetul nostru sa nu fie atat de afectat in cazul scumpirilor.
Exista anumite lucruri pe care putem sa le facem in fiecare zi si ne vor aduce beneficii. Trebuie sa tinem becurile aprinse in
incaperi doar daca suntem in ele. Ar trebui sa scoatem din priza fiecare gadget si produs electrocasnic dupa ce terminam cu
folosirea lui.
Dar, pe termen lung, vom vedea foarte mici diferente la costuri si facturile de energie electrica.

Putem apela cu incredere la becuri LED. Atunci cand exista cerere, exista si oferta, nu? S-a dorit un consum redus de energie si acest lucru a fost oferit pentru a satisface nevoile consumatorului.
Becurile LED au un consum foarte mic de energie, iar gradul de luminozitate este mult mai mare fata de cel al becurilor cu incandescenta.
In ultimul timp, becurile LED au castigat teren pe piata tocmai datorita aspectelor pozitive ale lor.

 

Exista cel putin 5 motive importante pentru a te orienta spre si a alege becuri LED:

1. Tocmai datorita faptului ca vei economisi bani atunci cand le folosesti. Utilizandu-le, factura la energia electrica va fi simtitor mai mica.
Folosindu-le, vei avea parte de o economie de energie de pana la
60% fata de becurile cu incandescenta.
2. Au o durata de viata foarte mare, un bec avand o “viata” de pana la 20 de ani in cazul in care este folosit pentru 8 ore pe zi.Sunt mult mai rezistente fata de predecesorii lor, au in componenta lor material mult mai bune.

3. Sunt eco-friendly. Nu contin plumb si mercur. Nu contin substante periculoase, astfel nu riscam sa afectam mediul inconjurator prin alegerea facuta.


4. Forma lor variata. Exista numeroase forme de becuri LED si nu mai suntem constransi atunci cand alegem sistemul de iluminat.
Exista becuri LED colorate, proiectoare LED, chiar si cu forma vintage.

5. Functioneaza perfect chiar si in cazul unei tensiuni scazute. Sunt potrivite chiar si pentru zonele rurale.

 

Voi ati alege becuri LED?

[ABTM id=3925]

1 thought on “5 motive pentru care sa alegi becuri LED

  1. sa stii ca la mine la tara mare problema este cu tensiunea scazuta. Fac becurile ca instalatia din brad in fiecare seara. Nu stiam ca becurile cu led sunt o solutie si din punctul asta de vedere. Am sa incerc, sa vedem cum sta treaba cu noua tehnologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.