Close

#galatibeautyswap #1

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu, de fiecare data cand ma intalnesc cu bloggerite, sunt in al noualea cer. De ce? Simplu. Avem aceleasi preocupari, intelegem perfect prin ce trece interlocutorul si putem rezona cu dorintele, trairile si cu supararile acestuia. Am participat cu drag la prima intalnire a bloggerilor din Galati si Braila #galatibeautyswap si m-am incarcat pozitiv. A fost o experienta foarte frumoasa. Evenimentul a avut loc la Boulevard Pub, o locatie foarte draguta si cozy.

Pe langa faptul ca m-am incarcat pozitiv, am invatat si multe lucruri vechi si am trecut in revista produse pe care mi le doresc si lucruri pe care vreau sa pun mai mult accent in acest an. Ne-au incantat 4 speakeri:

Alina Grigorescu , sales manager Yves Rocher , o femeie frumoasa si o profesionista desavarsita. M-am bucurat ca a vorbit din suflet si asa mi-am dat seama cat conteaza pasiunea in ceea ce faci. Am aflat istoria Yves Rocher, principiile brandului si mi-am dat seama cat de multe produse am pe wishlist de la ei.

Iulian Neculai, tehnical director la salon YM, un om care pune pasiune in ceea ce face. Un profesionist care a rezonat cu toate problemele pe care le intampinam noi cu persoanele pe mana  carora ne incredintam podoaba capilara. Nu a fost deloc cazul de reclama, tot ce a comunicat a fost o dovada clara a calitatii sale, atat umane cat si profesionale.

Cristina David de la Salon Cochet ne-a povestit despre al sau salon si despre demersurile pe care le face pentru a pune clientele/clientii sai pe primul loc.

Reprezentantul Bionike a prezentat produsele brandului.

Evenimentul a fost sustinut de cativa sponsori generosi carora le multumesc pe aceasta cale. Printre ei se numara : The MakeUp ShopGreen LabYves RocherPrăvălia cu cosmeticaleAtelierul RalucaiAdda ShopKlarra CosmeticsGerocossenflormarGerlinea7th HeavenBioNikeHimalaya Herbal HealthcareNOTEElemisPaula’s ChoiceBeautyBarometerNOTE CosmeticsMayieFragonardGerlineaOne Day Butterfly Fashion StoreArboria Plant si Presa Galați.

In curand va urma un concurs cu cateva din aceste produse.

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.