Close

Viata fara gelul de dus Yves Rocher cu cafea

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu de fiecare data cand descopar un produs fain, imi fac stoc. Asa am procedat cu multe produse de-a lungul timpului. Si cumva, spre ghinionul meu, majoritatea produselor au fost scoase din oferta brandului respectiv. Sa spunem ca nu am o veste foarte buna pentru voi. In cadrul #galatibeautyswap, prima editie, am fost informata ca produsul meu preferat de la Yves Rocher va fi scos de tot. Pentru mine acest lucru a fost o lovitura sub centura. Era produsul meu preferat de la ei si chiar il cumparam constant. La un moment dat aveam 6 rezerve din acest gel de dus. Am mentionat acest aspect pentru a va putea da seama cat de mult imi place.

 

 

 

In am mereu in casa si il folosesc de cele mai multe ori. Recunosc ca sunt dati in care intind mana spre altceva, insa gandul ca nu va mai fi disponibil imi da un sentiment neplacut. Asa ca, am decis sa imi fac stoc. Daca mai sunt iubitoare ale acestui gel de dus, va recomand sa faceti acelasi lucru.

Exista mai multe variante de care puteti profita pentru a putea achizitiona gelul de dus. Toate sunt foarte ok ca pret si cadourile oferite sunt de luat in seama:

1.

Link

2.

Link

3.

Link

4.

Link

 

Voi ce alte produse Yves Rocher recomandati?

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.