Close

Airsoft- un cadou inspirat pentru amandoi de Dragobete

Ajungem la un moment dat sa nu mai stim exact ce sa daruim partenerului nostru. Dupa multe cadouri inspirate, ajungi in situatia de a nu mai avea multe optiuni. Ce faci atunci? Incepi sa fii creativa. Te inarmezi cu o portie de adrenalina si cu mult spirit de aventura si alegi un cadou de efect: airsoft. Este o alternativa simpla si de efect la toate acele cadouri siropoase pe care le-ai putea oferi de Dragobete. Poti apela cu incredere la cei de la Airsoft6.ro, specialisti ce ofera “suport stabil si fiabil pentru toti camarazii pasionati de airsoft”. Ii poti achizitiona barbatului de langa tine un pistol de airsoft de care se va putea bucura si dupa acesta experienta. In functie de buget, poti adauga la cadou, pe langa pistol si alte accesorii care ar putea intregi experienta.

Ce este airsoftul?

Airsoftul este un joc ce are o tenta militara. Se desfasoara intr-un cadru organizat ce simuleaza un conflict. In cadrul acestui joc, se folosesc replici ale armelor adevarate incarcate cu cu bile solide mici din plastic. Replicile armelor functioneaza pe baza unui sistem de propulsie numit AEG, prescurtare provenita de la Automatic Electric Gun. Este un joc bazat pe fairplay si strategie. Este obligatoriu si foarte important ca participantii sa aiba varsta minima de 18 ani.

De ce ai nevoie?

De mult entuziasm si o doza de spirit de aventura. Ai nevoie neaparat de un pistol airsoft incarcat cu bilele corespunzatoare modelului. De asemenea, este obligatorie protectia asupra ochilor. Exista pistoale atat pentru incepatori, cat si pentru pasionati.

Unde se desfasoara?

In locuri special amenajate sau locuri care se preteaza la acest tip de joc: foste fabrici, uzine, hale care au devenit intre timp ruine. Este important ca acest joc sa nu se desfasoare in locuri publice sau in apropierea acestora.

La ce sa te astepti:

Un astfel de joc poate aborda diverse tematici: reconstituire, Skirmish si Mil-Sim. Mil-Sim se apropie foarte mult de antrenamentul militar, iar Skirmish este cea mai simpla varianta a jocului in care telul final este obtinerea steagului echipei adverse.

De ce sa alegi airsoft?

Pe langa faptul ca te vei distra alaturi de persoana iubita, vei simti un puseu de adrenalina, vei profita din plin spiritul competitiv si vei petrece timp cu persoana iubita intr-un mod inedit.

 

 

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.