Close

Cum sa ai parul mereu diferit cu TedHair

Intotdeauna mi-am dorit sa am parul mereu aranjat ca proaspat coafat la salon. Usor de zis, greu de facut. Nu avem intotdeauna banii sau timpul necesar pentru a ne satisface aceasta dorinta. Oricine stie foarte bine cat de bine te simti atunci cand esti complimentat/a pentru cat de bine iti sta parul, pentru faptul ca noua culoare de par te prinde bine sau tunsoarea este una iesita din comun, dar te pune in evidenta. Ce faci insa daca timpul nu iti este un prieten bun? Drept urmare, cautam solutii, nu? Ne dorim sa fim cea mai buna versiune a noastra mereu, insa de multe ori se intampla sa avem nevoie de bani pe care i-am utiliza pentru a ne coafa parul pentru altceva mult mai urgent.

Cea mai usoara alternativa este cumpararea unei peruci. Poti sa o coafezi asa cum iti doresti si ea isi va pastra forma pe care o dai. Suna bine, nu? In plus, o peruca este foarte versatila. Poti avea parul mai lung intr-o clipa, poti avea parul tuns periuta sau poti avea parte de bobul acela frumos la care visezi de atat de mult timp, insa nu ai avut curajul sa il faci pentru a nu regreta ulterior. Odata ce achizitionezi peruca in cauza, vei vedea cat de usor este sa fii creativ atunci cand vine vorba de coafurile tale, cat de usor este sa schimbi coafura fara sa iti deteriorezi propriul par. Atunci cand alegi optiunea de a achizitiona o peruca, poti lua una mai bogata daca mereu ai suferit pentru faptul ca nu ai parul des. Pe un par des se pot face mult mai usor tot felul de coafuri deosebite, impletituri fel de fel. Coafurile elegante pentru evenimente speciale arata mult mai bine pe un par mai des. Ai mai multe alternative astfel.

Intr-o fractiune de secunda, poti avea parul drept sau parul ondulat, parul scurt sau parul lung. Poti avea buclele acelea lejere pe care niciodata nu reusesti sa le faci acasa sau poti avea un par perfect ca proaspat facut cu peria.

Un alt beneficiu ar fi faptul ca poti aborda tot felul de culori de par diferite, pe care nu ai avea curaj sa le faci pe parul tau de teama sa nu il deteriorezi. Astfel, in caz ca experimentul esueaza, macar ramai cu parul tau intact si nu trebuie sa astepti ani intregi pentru a iti putea recupera sanatatea parului si aspectul sanatos al lui.

Cei de la TedHair au tot felul de peruci finute si care-mi fac cu ochiul. Le puteti gasi la urmatoarele categorii:

https://www.facebook.com/tedhairfactory/

https://www.instagram.com/tedhairfactory/

https://www.youtube.com/channel/UC9cr68XQNgPPRZ115m29TqA

https://www.besthairbuy.com/blog/

https://www.facebook.com/groups/HairFactoryAtlanta/

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.