Close

Atunci cand visezi la casa ta…

…iti creezi mental imaginea perfecta. Muncesti cu drag si spor pentru a avea banii pentru a o construi sau a o cumpara. Iti doresti bani pentru a iti putea achizitiona fiecare element din fiecare camera. Fie ca iti doresti ca fiecare camera sa aiba propria “personalitate” sau iti doresti o casa cu un aspect uniform, fiecare element al fiecarei incaperi este ales cu atentie si cu scopul de a completa cu succes restul elementelor. Casa perfecta pentru tine este aceea la care i-ai creat mental chiar si culoarea varului de pe pereti. Este acea casa pentru care muncesti zi si noapte. Ajungi sa modifici mental incaperile in functie de ce vezi prin magazine, in functie de trenduri si de mobila care-ti face cu ochiul. 

Noi avem gusturi diferite, chiar si cuplu pot exista pareri la poluri opuse atunci cand vine vorba de amenajarea locuintei proprii. Importanta este o “intalnire” la mijloc. Iti poti dori o casa cu camere mobilate minimalist sau iti poti dori o casa cu aspect boho chic. Iti poti dori multe camere pentru a iti putea gazdui prietenii atunci cand vin in vizita sau poti visa la o casuta mica si cocheta, numai buna pentru familia voastra. Pe cat de  multe personalitati, pe atat de multe gusturi si dorinte. Pana si acel ipsos la pret avantajos iti da de gandit si face ca imaginatia si creativitatea ta sa fie provocate.

Dupa ce ti-ai construit casa, i-ai terminat interiorul sau ai cumparat casa pe care ti-o doreai si care corespunde nevoilor tale, trebuie sa te gandesti cum sa o mobilezi, sa o utilezi si sa o decorezi.

Daca in mintea ta, ai schitat cat de cat cum ti-ai dorit sa arate locuinta ta: numar de camere, stilul fiecarei camere, mobila, etc, poti trece la pasul urmator. Poti sa vizitezi site-uri de design pentru a iti putea definitiva imaginea ei. Poti apela la ajutor specializat, la un designer de interior sau poti sa iti urmezi instinctul si sa decorezi si sa mobilezi dupa bunul plac, fara nici o influenta din exterior.

Dupa ce alegi culoarea peretilor, culoarea mobilei, modelul acesteia, piesele de decor ce vor completa aspectul camerei, iti raman cateva lucruri de pus la punct.

Trebuie sa te gandesti la fiecare detaliu, pana si la elementele de feronerie pe care va trebui sa le alegi. De la model, pana la culoare, aspect, finish, toate aceste aspecte sunt importante pentru a putea obtine aspectul casei tale asa cum ti l-ai imaginat.

Trebuie sa tii minte doar ca posibilitatile sunt nelimitate si rezultatul final trebuie sa fie exact ca cel pe care ti l-ai imaginat sau poate chiar mai bun.

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.