Close

Incursiune in lumea cartilor Usborne

Probabil ca ati auzit deja despre cartile Usborne. Fie ca aveti copilasi, fie ca ati achizitionat pentru un copilas carticele, fie ca v-au fost mentionate, cu siguranta stiti despre ce este vorba. Despre aceste carticele am auzit de la cumnata mea pentru prima data. Imi era un subiect strain asa ca am inceput sa cercetez subiectul, asa cum imi sta in caracter de fiecare data cand mi se aduce la cunostinta un lucru interesant. Zis si facut. Cu cat citeam, cu atat deveneam si mai fascinata. Mi-ar fi placut sa am asemenea carti atunci cand eram mica. Am realizat foarte repede ca au numeroase beneficii si, comparativ cu ce aveam eu atunci cand eram mica, sunt net superioare.

M-am bucurat sa descopar faptul ca sunt carti de o foarte buna calitate, finisate exemplar, in culori vii, intr-o multitudine de variante, pentru toate varstele si gusturile. Exista aproximativ 3000 de carticele sub denumirea Usborne si putem gasi la ei carti intr-un numar mare de domenii: pentru limbi straine, pentru matematica, pentru asimilarea cunostintelor legate de biologie, carticele pentru desenat, cu muzica, cu stickere, cu elemente mobile si, nu in ultimul rand, minunatele carti de povesti. Exista carti pentru intervalul 0 luni-18 ani. Tot ei au dezvoltat o intreaga colectie de carticele “Wipe-clean”. Mi se pare o metoda ideala pentru a invata sa scrie fara a avea frustrarea ruperii paginilor. Stergem si o luam de la capat.

Cu ajutorul carticelelor Usborne in functie de varsta reusesti sa:

  • dezvolti imaginatia copilului;
  • il ajuti sa invete mai repede;
  • il ajuti sa scrie;
  • il ajuti sa deseneze si sa coloreze in interiorul contururilor;
  • isi dezvolte  functiile motrice cand este bebelus;
  • il ajuti sa descopere o intreaga lume de texturi, forme si culori;
  • il ajuti sa invete numere, culori, limbi straine;
  • il poti ajuta sa distinga sunete si sa le identifice.

Inca de la varsta de pana in 6 luni,poti foarte usor cu ajutorul cartilor Usborne sa ii captezi atentia, sa ii arati o lume plina de imagini frumoase, colorate. Cartile sunt din materiale ce nu sunt toxice si nu provoaca alergii copiilor. Cu ajutorul lor, in acelasi timp, ii poti capta atentia bebelusului in timpul excursiilor. Sunt niste carti foarte bine structurate si iti faciliteaza drumul catre un copilas dezvoltat frumos si armonios.

M-au incantat foarte mult carticelele din gama Baby’s very first… , carticele cu un puternic impact vizual, senzorial, si auditiv ( in cazul carticelelor cu sunete).

Eu am fost ajutata sa fac o incursiune in lumea Usborne de catre Alina , reprezentant Usborne dedicat, care m-a ajutat sa inteleg beneficiile si motivele pentru care oricine ar trebui sa investeasca in carticele Usborne pentru copilasii proprii sau ai celor din familie. O recomand cu tot dragul. Pe ea o puteti gasi pe pagina – . Acolo ii puteti cere recomandari pentru varsta copilasului pentru care vreti sa cumparati carticelele si va va raspunde cu mult drag si va va insufla cu siguranta pasiunea pe care o are pentru aceasta filozofie Usborne.

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.