Close

Pasi de urmat catre o petrecere reusita

Macar o data in viata, fiecare dintre noi, va trebui sa organizeze o petrecere. Fie ca este vorba de o zi de nastere, de o simpla masa cu prietenii sau o petrecere surpriza, va trebui sa depunem putin efort pentru a putea face ca petrecerea sa fie pe masura asteptarilor avute. Daca ai mers la suficiente petreceri, restranse sau cu un numar mare de invitati, ai “notat” mental ce lucruri ti-au placut si ce lucruri sunt de evitat. Oricat de mica ar fi petrecerea, trebuie sa fim foarte atenti la cateva aspecte pentru a ne putea asigura ca va fi un real succes:

1. Organizeaz-o din timp.

Este foarte important sa te ocupi de organizarea petrecerii cu ceva timp inainte. In functie de cat de restransa sau de mare va fi petrecerea, este bine ca in functie de asta sa incepem si planificarea aspectelor legate de ea. Daca te ocupi din timp de organizarea petrecerii, vei reusi sa faci invitatiile din timp si astfel exista o probabilitate mai mare ca toti oamenii dragi tie sa iti fie alaturi. In acelasi timp, nu va trebui sa te agiti pe ultima suta de metri si sa te ingrijorezi ca nu te-ai ocupat de toate aspectele necesare.

2. Alege o tematica.

Este bine ca atunci cand organizezi o petrecere sa te gandesti la ce ai vrea sa insemne. Atat tematica, cat si decoratiunile sunt foarte importante. Fie ca este vorba de o petrecere bazata pe muzica anilor ’80, fie ca este vorba de o seara tiganeasca sau de una tropicala, este foarte important ca acest aspect sa fie mentionat atunci cand se face invitatia. Daca este vorba despre o tinuta deosebita sau este la libera alegere, este bine ca invitatii sa fie pusi in tema. Decoratiunile care vor condimenta petrecerea vor trebui sa se potriveasca perfect petrecerii si sa te transpuna imediat in epoca abordata sau in tematica aleasa.

3. Alege bautura de o foarte buna calitate.

Atunci cand vine vorba de o petrecere cu adulti, o bautura de o foarte buna calitate este importanta. O bautura buna poate sa fluidizeze conversatiile, sa ajute lumea sa se destinda. In cazul in care nu cunosti nici o locatie de la care sa poti achizitiona bautura de buna calitate, exista magazine de bautura online de la care poti cere si ajutorul inainte de a da comanda.In functie de tematica aleasa, poti alege chiar si o tequila de calitate.

Voi ce asi aveti in maneca atunci cand  organizati o petrecere?

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.