Close

Recomandari de carti Usborne pentru bebelusi

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu imi doresc sa fiu foarte bine informata inainte sa fac un pas important, atat pentru mine, cat si pentru familia mea. Asa s-a si intamplat atunci cand am aflat despre cartile Usborne. Mi s-a parut o idee minunata si chiar am apreciat acest gen de carti, total diferit de ceea ce se gaseste acum la noi. Am dat de un om minunat, Alina, reprezentant Usborne, care a avut rabdare sa ma ajute si sa ma sfatuiasca cu privire la alegerile pe care urma sa le fac. Am descoperit o lume fascinanta, foarte bine pusa la punct, cu o varietate nemaipomenita atunci cand vine vorba despre “educatia” copilasilor nostri.

M-am bucurat sa gasesc la ei carti specifice copilasilor pana in 6 luni, din ele facand parte carticelele din colectia Baby’s very first books. Cartile atrag rapid privirea copilasilor, sunt in culori aprinse contrastante si sunt foarte usor de intuit, facute din materiale speciale ce previn alergiile si nu sunt toxice.

Cele trei carti despre care vreau sa va vorbesc astazi sunt recomandarile mele pentru bebelusii vostri, carticele speciale si pline de “povete”, minunate pentru incursiunea bebelusilor in dezvoltarea motrica si in cea senzoriala.

  1. Usborne- Baby’s very first touchy-feely Colours play book

Bebelusii vor iubi sa priveasca imaginile in culori vii si sa simta texturile in timp ce exploreaza culorile vibrante ale acestei carti. Fiecare pagina este creata special pentru a putea stimula vizual bebelusii cu ajutorul culorilor vibrante si cu ilustratiile ce atrag toate privirile. Cuprinde cate o pagina pentru fiecare culoare: de la capsuni rosii la rosii ce cresc in straturi la delfini albastri ce se joaca in mare si la floricele galbene intr-un camp insorit.

2. Urborne – Baby’s very first Slide and see – Animals

O carte care provoaca copilasii, cu piese mobile ce ascund imagini secrete sub ele. Bebelusii vor iubi piesele mobile ce vor revela diferite secrete. Este o carte ce ajuta la dezvoltarea motrica a bebelusilor si la coordonarea ochilor cu mainile cu ajutorul culorilor vibrante, a ilustratiilor deosebite si a animalelor prietenoase.

 

3. Urborne- Baby’s very first noisy book – Farm


O carte muzicala minunata, special creata pentru a fi folosita impreuna cu bebelusii. Puteti apasa pe butoane pentru a auzi acordurile muzicale si sunetele animalelor specifice fiecarei imagini, de la vacute pe camp, ratuste in iaz, tractor arand si puisori “vorbareti”. Cu ilustratii deosebite si cu sloturi specifice pentru localizarea fiecarei imagini, copilasii vor iubi sa cante impreuna cu acordurile muzicale si sa imite animalele preferate.

 

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.