Close

3 lucruri in care merita sa investesti

Exista numeroase lucruri in viata de la care nu trebuie sa facem economie. Multe lucruri pe care ni le dorim sunt in afara posibilitatilor noastre financiare si la acelea doar putem, insa sunt altele pentru care merita sa strangem bani si sa le realizam. Investim fara sa ne dam seama poate in lucruri materiale ce ne fac fericiti si ne multumesc doar pentru o scurta perioada de timp. Ulterior devin lucruri care parca au fost dintotdeauna acolo. Insa sunt acele lucruri care te pot ajuta sa te dezvolti ca persoana, spiritual sau chiar din punct de vedere moral.

Sunt lucruri in care daca investesti, ajungi sa investesti in propria persoana:

1.Excursia la care visai

Este acea excursie in care pare ca vrei sa mergi de-o vesnicie. Stii deja toate locurile pe care iti doresti sa le vezi in realitate si obiectivele turistice pe care ai vrea sa le vizitezi. In cazul in care se vorbeste despre orasul in care vrei sa mergi, esti ochi si urechi si absorbi ca un burete toate informatiile care speri ca-ti vor fi de folos in viitor. O calatorie, pe langa faptul ca te ajuta sa te deconectezi de la cotidian, te ajuta sa cunosti culturi noi, sa incerci delicii gastronomice, sa socializezi si sa te testezi. Te ajuta sa iesi din zona proprie de confort. Ajungi sa explorezi locuri minunate si sa profiti de fiecare moment petrecut acolo. Aceasta excursie te va ajuta sa cresti si sa te dezvolti ca persoana.

2.Un curs de perfectionare/specializare

Odata ce te angajezi, iti doresti sa evoluezi pe plan profesional din ce in ce mai mult. Poate chiar ti-ai stabilit un target. Poate ca in urmatorii 5 ani te vezi manager al unui compartiment al firmei. Si vrei sa lupti pentru asta. Poate ca informatiile dobandite la facultate nu ti-au fost de folos sau poate ca nu au fost suficiente pentru a iti face treaba corespunzator. Atunci merita sa investesti intr-un curs de perfectionare. A doua optiune este atunci cand trebuie sa lucrezi intr-un domeniu pe care nu il cunosti si nu vrei sa dezamagesti angajatorul. Astfel, inainte de angajare, poti merge la cateva cursuri pentru a putea fi pe masura asteptarilor.

3. Servicii stomatologice de calitate

Un zambet sincer nu trece niciodata neobservat. Este foarte importanta o igiena orala corecta. Astfel, pe termen lung, te vei putea bucura de un zambet desprins parca de pe copertile revistelor.

In cazul in care rezultatele nu se vad oricate actiuni ai intreprinde pentru un zambet de un alb imaculat, poti apela usor la coroane dentare.

O igiena orala precara poate duce la nenumarate probleme ce duc la cheltuieli mari. Una din consecintele extreme ar putea fi necesitatea unei proteze dentare. In functie de nevoi poti opta pentru:proteze dentare fixeproteze dentare mobileproteza scheletata.

 

Este bine sa acordam importanta cuvenita unor nevoi sau a unor dorinte pentru a putea sa ne dezvoltam pe termen lung ca persoane. Orice investitie materiale se va concretiza intr-o investitie in propria persoana.

 

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.