Close

Cadouri inspirate pentru cei dragi

Cadouri facem tot timpul anului. Mai ales cand vine vorba despre familie, prieten si sot/iubit, cadourile se pot face oricand. Nu este necesar sa asteptam o aniversare sau o zi festiva. Cadourile pot fi simbolice: o ciocolata, o noua pereche de papuci de casa, chiar si un buchet de flori.

Cadourile pe care le facem in timpul anului pot fi: simbolice sau nu, personalizate sau nu, cu mare incarcatura emotionala sau nu. Exista mai multe tipuri de cadouri pe care le putem darui:

  • cadouri potrivite personalitatii si firii persoanei care trebuie sa primeasca darul- cadouri la care trebuie sa pui in balanta mai multe aspecte: gusturi, culoarea preferata, mirosul preferat si, nu in ultimul rand, cat de mult l-ar caracteriza acel cadou;
  • cadouri potrivite oricui, indiferent de situatie- acele cadouri general valabile si foarte usor de daruit: o cana, o agenda;
  • cadouri cu tematica: Craciun, Paste, etc- poate fi o cana de Craciun sau manusi;
  • cadouri amuzante- un tricou cu un mesaj amuzant, un joc cu porunci.

Sunt convinsa ca acestea nu sunt toate categoriile in care se pot incadra cadourile, insa sunt cele mai importante.

Cea mai importanta categorie, din punctul meu de vedere, este cea in care cadoul este gandit si ales pentru a se potrivi personalitatii cadorisitului. Nu spun ca celelalte tipuri de cadouri au o importanta mai redusa.

Cateva lucruri ce trebuie stiute despre momentul cand daruiesti/primesti un cadou

– Eticheta cu pretul trebuie sa fie neaparat indepartata de pe cadou.
– Nu este neaparat ca acel cadou sa fie deschis de fata cu invitatii. In cazul in care sunt mai multi invitati care au facut cadouri, pot exista diferente de valoare ale cadourilor si exista posibilitatea ca unii din ei sa se simta prost.
– Este important ca indiferent ce ai primit sa te bucuri si sa multumesti persoanei care ti-a facut cadoul.

– Este frumos si elegant sa ambalam cadoul sau sa il punem intr-o punga de cadou frumoasa.

Cadourile daruite de Craciun sunt foarte importante. Craciunul este de cele mai multe ori petrecut in familie si este plin de incarcatura emotionala. Oricat de mica sau mare este suma data pe un cadou, important este ca acel cadou sa fie ales cu drag si sa te faca instant sa te gandesti la persoana careia vrei sa il daruiesti. Cadoul poate consta in parfumul preferat al cadorisitului, un obiect de decor ce are in componenta ceva iubit de cadorisit, un lucru care sa va faca sa rememorati un moment drag voua, o bijuterie personalizata sau chiar o cana cu un mesaj frumos.

Chiar daca nu suntem aproape de familie sau soarta ne este potrivnica si nu suntem in tara, putem sa apelam cu incredere la compania Eastlines. Este cea mai facila modalitate de expediere colet international. Asa cei dragi se vor putea bucura de cadourile asezate sub brad daruite de noi chiar daca noi nu putem sa le fim alaturi.

Pentru voi care este cel mai important tip de cadou?

[ABTM id=3925]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.