Close

Prima mea comanda pe naturalhysteria.ro #curlygirl

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu, atunci cand aud despre o metoda noua si palpitanta in industria de beauty, I’m all in. Ma intreb in primul rand daca mi s-ar potrivi si mie metoda respectiva. Si daca raspunsul este da, ma informez, citesc review-uri. Despre  Curly girl method am citit pentru prima data in cadrul topicului de ingrijire a parului de pe un grup de beauty. Curly girl method, daca ar fi sa fac un rezumat, ar fi despre cum sa-ti accepti, ingrijesti corespunzator si despre cum sa iti pui in valoare buclele si a avea in acelasi timp un par sanatos. Planuiesc sa fac o postare in care sa va povestesc de ce am ales sa urmez aceasta metoda, factori si cauze si ce concluzii am tras pana in acest moment, dupa 3 luni de Curly girl method.

 

Dupa investigatii indelungi, a trebuit sa caut un loc de unde sa-mi achizitionez produsele potrivite pentru a-mi putea incepe calatoria spre un par cret si sanatos. Zis si facut. Asa am descoperit magazinul online naturalhysteria.ro.

Acolo am gasit branduri laudate si iubite de crete: Devacurl, Shea Moisture, As I Am, Cantu. 

Mi-am comandat de aici doua produse de care aveam neaparat nevoie: un balsam de par hidratant care sa faca diferenta si un gel de par. ( si sa stiti ca daca gelul de par este aplicat corespunzator, parul ramane moale si buclele sunt definite spre deosebire de ce imi imaginam eu ghidata de preconceptiile mele).

Comanda a venit in mai putin de 24 de ore, a fost foarte bine ambalata. M-am bucurat ca in coletel am gasit si un mesaj personalizat, mi s-a parut un detaliu de admirat, iar hartia neagra pe care o vedeai atunci cand deschideai coletul a dat un aer profesional si elegant coletelului. Produsele au venit ambalate in folie de bule, intre produse se gaseau bule din acelea mari ce evitau ca produsele sa se miste in colet. Sub produse se  gaseau bucati de carton gros ce asigurau ca produsele sa ajunga intregi la destinatie.

Cele doua produse pe care le-am ales au fost:

 

Voi ati auzit despre aceasta metoda?

[ABTM id=3925]

1 thought on “Prima mea comanda pe naturalhysteria.ro #curlygirl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.